Detail hlášky #73602

23:16:14 <Uzivatel> Wtf man??
23:17:07 <TS admin> máš přání?
23:17:18 <Uzivatel> proc jsi nam zrusil mistnost
23:17:36 <TS admin> pravidla jste četli?
23:17:56 <Uzivatel> Jsi vzivote nepouzil vypatlator.cz
23:18:07 <TS admin> mluvím o názvu místnosti
23:18:28 <Uzivatel> Achjo proste to byl dobrej forek nic vic nic min
23:18:31 <TS admin> pokud tu chcete být budete respektovat pravidla, jinak běžte kam chcete
23:19:37 <TS admin> ještě jednou ti budu muset něco vysvětlovat, to co musíte tady respektovat, tak dostenete ban
23:19:47 <Uzivatel> Ok pOuCzIiImE Se dO PrZiIiShTe. W*E NeWiIiIiIiIsH!!!!!!!!!!
23:20:04 <TS admin> nejsem v*l
23:20:24 <Uzivatel> Ok ;-)

Komentář: V tomto okamžiku jsem dostal ban. Jsou lidé, co evidentně nemají smysl pro humor.

Informace o hlášce

Datum přidání: 2. 12. 2015
Kategorie: Hlášky
Autor: Vomacka (1 hláška)
Hlasování: Apophis, Elgurth 2 pro a Dyfer, baffiak, henry_007, nakopnuta_sova, CarpeNoctem, Imzadi, Komunard, Taboard89, lennyd, Stickman, rain, piol, deWolf, despy, drtikol, Tutanken, Coolak, sebastian_hardie, Hammer, krutoslav, razden, tepich, jabadabaduuu, crooty, kabakov, davidt, Stuart, wegas, kudli, SkweerookL, Schmeeczko, togi, thadghost, kapoka, Zelvi, SkyHaven, oprs, Ghool, KaseO, fatman, Aggie, xkox, While, Tinnarr, Wabbit, MartinezZ, Marcus7, vinczenzo, PL75, Kukensius, PSK, insaina, Altair, Dovi, tristaver, Annacerv, izzi_cz, sasagin, Sed, Flad, suah, pavelnop, Komaar, kbtmichal, Matesss, naituf, zgrossl, chudst, zelvak, Mirator, w3m, Maty991, mrMys, Witek, killercat
75 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 0,72 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

23:56
Dyfer: Kdybys mi psal něco takovýho, ta...
silhouette
Kdybys mi psal něco takovýho, tak bych ti nejradši dal ban ze života, protože jsi vypatlanej a to i kdyby si to psal jenom ze srandy, tohle totiž neni sranda, ale totální sračka a demence, takže se vůbec nediv, že ti dal jenom ban a ne třeba ránu pěstí. To že jsi 10 letej frajírek co si myslí, že každá sračka co napíše, musí být pro všechny vtipná, je akorát tvuj problém a neznamená to, že nemá ten člověk smysl pro humor.
nuda, nuda, nuda, nuda a ani tady tomu neni jinak
04:44
Apophis: Re: Kdybys mi psal něco takovýho...
Apophis
Přijde Ti normální vůbec uvažovat tak, že někoho zabiješ jen proto, že píše něco, s čím nesouhlasíš? Nezlob se na mě, ale to je fakt totálně mimo.. (ban ze života=zakázat život=zabít)
12:21
jabadabaduuu: Re: Kdybys mi psal něco takovýho...
jabadabaduuu
Jezis nemusis to tak prehanet, proste pouzil slovni obrat "dat ban ze zivota" v navaznosti na tema hlasky, myslim ze je zbytecny tomu davat nejakou vaznost. Dyfer proste jen poukazal na autorovu debilitu. A jestli te nejak pohorsuje vyznam primo tohodle obratu (ban ze života=zakázat život=zabít), tak vzhledem k tomu, ze to Dyfer temer jiste nemyslel jako vyhruzku smrti, tak ses celkem citlivka... Nechapu jak se v dnesni dobe muze clovek s tak citlivou/slabou povahou pohybovat po internetu, ten te za chvili znici chlape...
<>
02:19
Apophis: Re: Kdybys mi psal něco takovýho...
Apophis
Nene, špatně jsi mě pochopil.. Mě to bylo naprosto jasné, jen jsem Dyferův příspěvek vzal naprosto bez sebemenší špetky smyslu pro humor a pochopení stejně, jako vzal onen admin příspěvek uživatele..

A potom se přiznám, že mi už docela vadí, jak hrubě zde často lidé nadávají autorům hlášek, kteří nic neudělali.. Přečti si, co mu Dyfer napsal - podle mě je to hrubě za hranou základních pravidel lidské slušnosti..
14:02
Satan__666: Re: Kdybys mi psal něco takovýho...
silhouette
Vidím, že tu dnes nepotřebujeme ani Taboarda (pokud ho už z toho rovnou netrefil šlak).
Kdybys začal opici krmit a dal jí tablet, nikdy ze stromu nesleze.
00:08
henry_007: Davam minus, protoze <Uzivatel>
silhouette
Davam minus, protoze <Uzivatel> neni lamer, ale idiot (alespon dle meho nazoru).
00:46
nakopnuta_sova
Třeba ti lidé mají smysl pro humor, ale nemají smysl pro debilní humor.
Ty se ještě divíš, že jsi dostal ban? Tak to se asi budeš hodně divit, kolik set mínusů za tuhle hlášku dostaneš... a nezapomeň se zas někde pochlubit, že tu nemáme smysl pro humor.

TY HOVADO, TAK ON TI ADMIN ŘEKNE, CO MÁŠ RESPEKTOVAT A CO NEMÁŠ DĚLAT A TY SI Z TOHO JEŠTĚ DĚLÁŠ PRDEL A NAKONEC SE DIVÍŠ BANU A JEŠTĚ TO NĚKAM POSÍLÁŠ? Ty bejt můj syn, tak ti doma zarazím přístup k internetu, dokud nedostaneš rozum. Čili mám pocit, že už by sis doma u internetu ani neusral.

A nezapomeň mi dát ke komentáři mínus a pozvat k tomu i pár svých hustopřísných kamarádů, aby tomu sucharovi bez smyslu pro humor mínusem ukázali! ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
04:42
Apophis: Re: Omyl
Apophis
Sovo, nejseš dneska fakt nějakej "nakopnutej"? ;)
Podle mě to nebylo zase nic tak špatného.. A osobně jsem za to, že ten admin je opravdu vůl, který se opájí vlastní mocí, protože tohle byl zcela evidentní vtip, kterému se buď měl zasmát, nebo to přejít, ale nedávat za to ban..
Ban by totiž měl udělovat za aktivity na fóru a ne za nevinný vtípek v soukromé konverzaci (nijak ho tím neurážel, nenadával nic takového)..

Navíc vypatlátor je naopak způsob, jak si dělat srandu z těch mladejch frajírků co tak vážně píšou...
04:43
Apophis: Re: Omyl
Apophis
PS: Odpověděl mu pouze "OK, poučíme se pro příště".. Zbytek tam přidal "vypatlátor", takže to opravdu bylo myšleno jako vtip...
12:19
baffiak: Re: Omyl
silhouette
sice pise, ze sa pouci, ale ziadne poucenie neprislo.
osobne si myslim, ze by to malo byt len na nejaky timeout, urcite nie na ban, pretoze ked vydim, ze niekoho nieco vytaca, tak nebudem do toho dalej rypat rovnakym sposobom, lebo viem, ze to nedopadne dobre.
takto ukazal, ze ma nulovy respekt voci autorite a tak to castokrat chodi aj v beznom zivote - ked zacnes vytacat niekoho, kto ma byt pre teba autoritov (revizor, policajt, nadriadeny, sef, rodic,...) tak zneuzije svoju pravomoc. tak verme, ze toto Uzivatela poucilo aspon v tom, ze zivot nefunguje na prisnom dodrziavani pravidiel a vzdy sa najde niekto, kto ti chce ukazat, ze "ho ma vacsi ako ty..."
02:16
Apophis: Re: Omyl
Apophis
Tak samozřejmě máš pravdu, že ho neměl "provokovat", ale víš..já prostě tvrdím, že s jakoukoli pravomocí (a zejména pravomocí "trestající") přichází i velká odpovědnost. A pokud ho opravdu zabanoval za takto nevinnou věc v PM konverzaci, neprojevil se zrovna o moc dospěleji, než ten, koho zabanoval..

A můžeš mi klidně říct, že má mám problém s autoritami, protože je to pravda. Neskutečně mě vytáčí chudáčkové, co si honí komplexy tím, že zneužívají své pravomoci (a teď je mi fuk, jestli to jsou admini, policisté, vedoucí nebo revizoři).. :)
15:11
Komunard: Re: Omyl
Komunard
Tak jestli to bylo "poprvé", tak souhlasím, že to bylo dost nepřiměřené. Ale jestli byly takové konflikty dlouhodobě na denním pořádku, tak si prostě jen nenechal kálet na hlavu.
Politické vtipy hodnotím v souladu se svým nickem.// Všechno je politika, kdo to popírá, dělá politiku.
01:18
nakopnuta_sova: Re: Omyl
nakopnuta_sova
Ono je poprvé a poprvé. Třeba to bylo s dotyčným poprvé, ale pokud takových "expertů" potkal za ten jeden den pět, tak ho ten pátej holt vyprovokoval k nepřiměřené reakci a nelze se mu divit.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
01:23
nakopnuta_sova: Re: Omyl
nakopnuta_sova
No... byl jsem dopálenej z práce a možná jsem si ulevil přespříliš, mohl jsem trošku ubrat, ale ne o moc, to si nemyslím ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
02:14
Apophis: Re: Omyl
Apophis
V poho, tím se to vysvětluje.. Jako žádný problém - jen mi to tím tónem nějak nepřišlo, jako bys to psal vůbec Ty.. Nic víc.. ;)
01:33
CarpeNoctem: Jsou. A ty jsi jeden z nich
CarpeNoctem
Jsou. A ty jsi jeden z nich.
10:20
sebastian_hardie: Hláška na mínus, ale
silhouette
Hláška není vtipná, takže za mě mínus, ale že bych to tak prožíval, abych tomu člověku banoval přístup na internet nebo rovnou celý život? Tak nevím no, asi jsem měkký :)
14:05
Satan__666: Re: Hláška na mínus, ale
silhouette
Souhlasím s tím, že se tu necháváme příliš snadno vyprovokovat k očekávatelné reakci, takže někdy může být výsledek kontraproduktivní (přestože se s obsahem příspěvků více méně ztotožňuji).
Kdybys začal opici krmit a dal jí tablet, nikdy ze stromu nesleze.
20:00
silhouette
Když jsem to četl tak jsem si říkal, njn srážka s dementem ale na lamera to není. No a on to poslal ten blbec.
Dobrá nálada nevyřeší všechny tvoje problémy,ale nasere tolik lidí,že stojí za to si ji pěstovat
00:04
Vomacka: Doplňujici informace
silhouette
Zdravím,
koukám, se mi tu podařilo rozpoutat pěkný plamen. Nechci přilévat benzín do ohně, tak jen přidám pár skutečností:
1) Jednalo se o můj první konflikt (Jestli se to tak dá nazvat) s tímto adminem, po cca půl roce navštěvování serveru.
2) Nemyslím si, že bych na něj nějak moc útočil. Možná ten poslední smajlík jsem si mohl odpustit, ale stále to neřeší absurditu tak banální situace.
3)K respektu k autoritám, admina na Free TS serveru může dělat kdejakej zajebakovanej puberťák a ten autoritu nebudí. Těžko posoudit, kdo se za adminem schovává.
4) Btw, ta místnost co nám byla zrušena na serveru existovala cca něco mezi 1,5 – 2h. Takže z mého úhlu pohledu dostal admin kapky ve své hře, co si zrovna hrál a šel si léčit komplexy.


Poznámka pod čarou:
Všimli jste si, že většina Vašich komentářů je mnohem útočnější a vulgárnější, než můj příspěvek.

Přeji Vám příjemný zbytek večera a zastavte se na vypatlátor.cz - NeCo wYpAtLaLt xD *KiSs*.
01:05
nakopnuta_sova: Re: Doplňujici informace
nakopnuta_sova
Kdybys nedodal ten konec - reklamu na vypatlátor, byl by tvůj příspěvek rozumný a i by se s ním dalo víceméně souhlasit. Ale tím koncem jsi tomu dal na posaz, i když je prakticky jasné, že to byl vtip. Tedy doufám...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
09:48
Vomacka: Re: Doplňujici informace
silhouette
Ano, skutečně věta “Ok pOuCzIiImE Se dO PrZiIiShTe. W*E NeWiIiIiIiIsH!!!!!!!!!!“ byla míněna jako fórek, jelikož jsme měli ten večer vypatlaný název místnosti. Kvůli kterému nám byla zrušena. Odkaz na vypatlátor jsem přidal hlavně z důvodu, že evidetně podle reakcí v některých komentářích zejména zrovna tvůj koment vypadal, jakože nevíš co vypatlátor dělá.
10:26
Satan__666: Re: Doplňujici informace
silhouette
Jeden můj kamarád měl takovou průpovídku: "Nehlaď hada bosou nohou."
PS: Nemá vypatlátor nějaké účinky i na uživatele (provokace)?
Kdybys začal opici krmit a dal jí tablet, nikdy ze stromu nesleze.
13:12
CarpeNoctem: Re: Doplňujici informace
CarpeNoctem
Sova teď ale mluvil o "NeCo wYpAtLaLt xD *KiSs*"

/captain out
14:08
ESESEL: Re: Doplňujici informace
ESESEL
Myslím, že velká část zdejšího osazenstva (já tedy určitě) má minimálně podvědomý problém stát na straně člověka, od něhož jako první četli "větu", která vypadá: "Wtf man??" - proto ta nepřátelská reakce.

Jinak by mě zajímalo, jaký přesně byl název té místnosti - docela mi při čtení hlášky vadilo, že se jedná o důvod celého rozhovoru a já ji neviděl. Navíc to z výměny:
"Jsi vzivote nepouzil vypatlator.cz" "mluvím o názvu místnosti" vypadá, že s tím názvem bylo v nepořádku něco jiného než vypatlanost (tedy minimálně ta způsobená vypatlátorem...).

Jo a když si dokážeš užít tolik zábavy s vypatlátorem, tak se, umíš-li tedy anglicky, někdy podívej na gizoogle.net, to se teprve zalkneš smíchy.
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
22:29
Vomacka: Re: Doplňujici informace
silhouette
Díky za tip

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1211 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1516 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1867 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2072 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2287 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

Zelvi
před 30 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 60 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 68 dny

K hlášce #72023

Já nesnášim eelona, ale tesly js


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.