Detail hlášky #72048

<a> Hele a přispěješ mi něco na tu mojí zbroj?
<b> Jo,to nevim podle toho kolik bude stát ta moje výbavička :)
<a> PFFf tvoje výbavička je moc mala na to aby stála :D
<b> Nedostaneš ani korunu....

Komentář: Jen do mě ;)

Informace o hlášce

Datum přidání: 26. 11. 2013
Kategorie: Hlášky
Autor: zmrzlamrkev (1 hláška)
Hlasování: Kronik, mofik, cihelnamrkev, subzero, Apophis, Metzgermeister, madbaker, WellBloud89, Kolouch, Natsumii, Greendroid, Finarfin, zebyja, Schade105, Milda90, Kagero, Bellatrix, davidt, Raptore, Raeger, zuzka2727, mdonaat, mrMys 23 pro a angie-metalbee, oprs, KaseO, naituf, Dx, hasa, Rupreecht, nasty, xxkenny, Snake666, vasek004, MartinezZ, DarkAngel, Aelin, nevim333, majlos91, razden, Kylee, Lorandel, perfect, Stevie, tualka, hater, bender123, vooten, Koriss, lennyd, Hal9000, kbtmichal, Kontrash, Atanono, Correy, Dovi, Maty991, matrix17, Foxtrot, Einherjar, suah, Alf, peanutka, Tutanken, Darik, Altair, krutoslav, While, Frostys, ErrorJoe, HateMePls, Slim2, freaky_tomato, Pooka, togi, killercat, Dyfer, Lorddreath, Brambor, Hammer, Komaar, Rimmoncze, vinczenzo, Antik, piol, SirPesZ, Bzaba, tristaver, Chosen, DrV, kapoka, CindyChambell, ladys91, chachan, Petrnka, Bilskernir, donny, smrduty_kojot, Imzadi, Chopper911, Jozxyqk, logout, hmmc, xkox, PetrK, Bakys7, t00thy, puki, sevenjetc, Blast, TidO, Sed, sparasis, audiotrack, CrazzYdiot, SkyHaven, Mari05, Vevoda_Wolf, Ozzelot, Kurosawy, Stickman, wegas, Najte, rotten77, MessY, Kwisatz_Haderach, Metis, kudli, soustruh, kuras, honeybw, Annacerv, Smrsta, Eslinecka, kapriiik, jurda, toop, Matesss, Rimmer, Zelvi, Moskva, cylindr, Yukina, frlo, Komunard, crooty, Ripper, cooly, Toblakai, takylama, PikoPirat, SPOK, speedy89, SmallMongoose, Kaspo, pute, starbuck, Coolak, ottoflick, zelvak, Somik, carmine11, Kogaku, Beerius, Markuus, CarpeNoctem, Nevermore, Schmeeczko, JerichoBM, Puni, Blanium, Edgarix, GRIF, Witek
151 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 8,97 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

22:50
naituf: Ne, že bych podezříval, že zmrzl...
silhouette
Ne, že bych podezříval, že zmrzlá a cihelná mrkev jsou jeden a tentýž. O to méně, když se jejich user ID liší o 6. A o to méně, že základ přezdívky tvoří stejné slovo...

Nicméně, nemohu si pomoci a musím říct: „Liking your own quote is like sucking your own dick.”
Žádnou vtipnou hlášku nemám. A třeba ani mít nebudu... No a?
23:00
nasty: Re: Ne, že bych podezříval, že z...
nasty
tve podezreni je ohavne. cihelna prece odesla zpet to realneho zivota.
nasty (představte si to psacím písmem)
06:33
vasek004: Re: Ne, že bych podezříval, že z...
vasek004
Souhlasím, ale také nemohu si pomoci.
"So liking another's quote is like sucking his dick?"
Hi, I'm captain Jack Harkness. And who are you?
17:48
naituf: Re: Ne, že bych podezříval, že z...
silhouette
Když to říkáš takhle, tak asi ano. V tom případě jsem rád, že to plus prakticky nepoužívám. A doufám, že většina toho byly autorky... heh...
Žádnou vtipnou hlášku nemám. A třeba ani mít nebudu... No a?
20:51
vasek004: Re: Ne, že bych podezříval, že z...
vasek004
Autorky? Jako že byly z Thajska?
Hi, I'm captain Jack Harkness. And who are you?
21:22
subzero: Re: Ne, že bych podezříval, že z...
subzero
O takové autorky bych zájem neměl, ženy s penisem mi neimponují. Ale proti gustu...
21:00
naituf: Re: Ne, že bych podezříval, že z...
silhouette
Eh... OK, vidím, že se v tom pěkně motám...

Každopádně, dneska byla venku docela zima, co?
Žádnou vtipnou hlášku nemám. A třeba ani mít nebudu... No a?
06:38
cihelnamrkev: Re: Ne, že bych podezříval, že z...
silhouette
To je ten kamarád z matiky, Cihla. Opravdu nemáte nic jiného na práci?
08:44
krutoslav: Re: Ne, že bych podezříval, že z...
krutoslav
nemáme
Tyhle stránky mě baví, díky za ně :)
23:18
subzero: Dal jsem ti plus. Jen tak, z kom...
subzero
Dal jsem ti plus. Jen tak, z komplexu. Když si vytvoříš ještě pár desítek loginů a probudíš konohamarua tak to třeba protlačíš i na první hvězdičku.
12:26
Bilskernir: Vtipné, vtipné
silhouette
Tak jsem se zasmál, až jsem musel dát mínus. Tenhle typ hlášky musí být skutečně vtipný, aby uspěl. A v tomto případě...eh.
18:53
mofik: Já se tomu musím smát,uplně vidí...
silhouette
Já se tomu musím smát,uplně vidím ty brejlatý borečky, který ani neví, jak vypadá ženské přirození, umí ho pouze popsat latinsky podle obrázku v učebnici a jelikož nemají co na práci a někde si musí vynahradit že jejich jediná holka je učebnice a milenka wikipedie, tak že budou kritizovat každou hlášku ve frontě, hlášky nejsou mnohdy opravdu vtipné,ale nemyslím si že by kritika měla být vždy tak silná...rada do života: žádnou holku nesbalíte vašema "super stěrkama"...
20:34
honzikec: Re: Já se tomu musím smát,uplně...
honzikec
Smím se zeptat, kolik Ti je? :) Jen ze zvědavosti.
Pokud se Vám můj komentář líbí, dejte mu plus. Pokud se Vám nelíbí, myslete si cosi o pr*eli a nedejte nic.
21:08
mofik: Re: Já se tomu musím smát,uplně
silhouette
Ne, nemůžeš, záleží snad na věku ? Kdyby mi bylo 14 budu odsuzován ostatními, protože bych byl viděn jako člověk beze slova,bude li mi 18 co to změní záleží pouze na myšlence.
21:25
subzero: Re: Já se tomu musím smát,uplně
subzero
No, když uvádíš 18 jako vysoký věk, tak jsi mu v podstatě odpověděl.
21:32
mofik: Re: Já se tomu musím smát,uplně
silhouette
Dovol abych tě poučil, 18 je hranice kdy se jedinec stane dospělým tudíž je to jako příklad adekvátní,to za prve a za druhé, prosím tě ukaž mi, kde je zmínka o tom, že je 18 vysoký věk ? Než něco napíšeš, tak trochu vím že těžko, ale zkus zapojit to co máš v hlavě, říkejme tomu třeba mozek.
21:38
subzero: Re: Já se tomu musím smát,uplně
subzero
Zhruba tady: "Kdyby mi bylo 14 budu odsuzován ostatními, protože bych byl viděn jako člověk beze slova,bude li mi 18 co to změní...". Samozřejmě tím nemyslím, že bys napsal "je mi 15", nýbrž je třeba se do toho textu trochu ponořit. Vysvětluje se to těžko, ale člověk, který píše takové cinty o mozku, by to měl vidět hned. Pokud potřebuješ další nápovědy, asi bys měl promluvit do duše spíše zrcadlu, než mně.
22:02
mofik: Re: Já se tomu musím smát,uplně
silhouette
Tak to pozor! Aby ses v tom textu také jednou neutopil, Kdo hledá perly na dně moře bez kyslíkové bomby často se vrací s prázdnou, nebo se nevrací vůbec. Vzhledem k tomu že jsem autor textu, sám vím co bylo pointou, určitě ne čísla podle kterých by sis mohl odvodit můj věk, ale to že na slova mladších občanů se reaguje až z nechutně velkým nadhledem, protože jsem dedukoval že autor "honzikec" se mě snaží schodit právě již zmiňovaným opovrhovaným věkem .
22:47
subzero: Re: Já se tomu musím smát,uplně
subzero
Což v důsledku vůbec nic nemění. Mimochodem, "z" se používá trošku jinak.
23:00
mofik: Re: Já se tomu musím smát,uplně
silhouette
Já bych řekl že to mění docela dost věcí, třeba už jen to že absolutně už nevíš čím obhajovat své stupidní hatovaní lidí, tak se zaměřuješ na to že chytáš lidi za slovo či jim opravuješ pravopisné chyby.Mimochodem jak tak vidím na tvém kontě nejsou žádné hlášky kterými by ses mohl obhajovat, a to je přesně ono, hatovaní lidí co se snaží začít, tím se živíte a sami jste nic nedokázali.
23:32
subzero: Re: Já se tomu musím smát,uplně
subzero
Přečti si své předchozí komentáře, možná ti dojde i bez mé pomoci, jak směšně působí právě od tebe kritika na "hatování lidí".
Tvá úvaha odpovídá asi tomu, že řekne-li někdo "mamí já chci vyměnit plíny", pak nelze usoudit, že se jedná o dítě, protože neřeklo "Milá maminko, já jsem dítě, mám metr na výšku a nemám zuby." Některé věci zkrátka přemýšlejícím lidem dojdou, aniž by se přímo zmiňovaly. U někoho, kdo píše to, co ty, bych čekal trochu méně zabedněnosti. A co se týče té staré, známé písničky o žádné hlášce na kontě - mohu tě ujistit, že si sám sebe budu vážit mnohem více bez hlášky na kontě, než s tunou sraček, tvářících se jako hlášky, na kontě. Už to chápeš?
13:25
mofik: Re: Já se tomu musím smát,uplně
silhouette
Já nejsem zabedněnej (jo, je to nespisovně), ale pouze mě irituje jak se na této jinak vtipné stránce objevují samé negativní komentáře od tech samých lidí, jak chcete podpořit lidi kteří se snaží pobavit ačkoli špatně, ale přece, když je budete neustále jen tvrdě shazovat, oni aspoň našli tu odvahu sem tu hlášku poslat, protože jim třeba v danou situaci přišla vtipná! A ty se mezitím obhajuješ, že jsi hrdý na to že si sem žádnou neposlal, hloupost, vidíš jak na to reaguji tvoji stoupenci a proste na to nemáš odvahu.
13:55
subzero: Re: Já se tomu musím smát,uplně
subzero
Promiň, ale opravdu se nestydím za to, že nemám odvahu dělat ze sebe dementa. Na to tu je dost jiných. Kromě toho už jsi naprosto mimo téma. A ještě jednou - zameť si nejprve před vlastním prahem, než začneš osočovat ostatní. Tentokrát bys to už mohl pochopit bez tuny nápověd, narozdíl od principu dedukce, který jsem ti musel vysvětlovat celé tohle naprosto zbytečné vlákno.
18:52
ESESEL: Re: Já se tomu musím smát,uplně
ESESEL
1) Opravování chyb nech být, chyby opravuji každému, včetně lidí, jichž si vážím.
2) Nenapadlo tě, že sem žádnou hlášku neposlal, protože nemá žádnou, o níž by si myslel, že nás pobaví?
3) Nevím, proč by přidání hlášky mělo vyžadovat nějakou zvláštní porci odvahy.
4) Å co s tím vším má společného balení holek? Nemyslím, že se někdo na své stěry z lamera snaží balit holky.
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
10:51
honzikec: Re: Já se tomu musím smát,uplně
honzikec
No hezkej flejm jsem tady rozpoutal :)
Abych svou otázku uvedl na pravou míru: Nesnažil jsem se Tě shodit, jen jsem byl zvědavý. "Balení holek na hlášky" a "hejtování nerdů" bývá totiž dle mého hlavně doménou teenagerů. Proto mě zajímalo, jestli takhle uvažují i dospělí.
Pokud se Vám můj komentář líbí, dejte mu plus. Pokud se Vám nelíbí, myslete si cosi o pr*eli a nedejte nic.
13:13
mofik: Re: Já se tomu musím smát,uplně
silhouette
Fajn máš to tady, je mi 22.
17:18
honzikec: Re: Já se tomu musím smát,uplně
honzikec
Dík :) Zvědavost ukojena. V tomhle věku je tenhle styl přemýšlení asi ještě celkem normální.
Pokud se Vám můj komentář líbí, dejte mu plus. Pokud se Vám nelíbí, myslete si cosi o pr*eli a nedejte nic.
21:10
Jana: Re: Já se tomu musím smát,uplně...
Jana
A já? A já? Taky znám ženské přirození pouze z obrázku? A taky nesbalím žádnou holku? Ach jo...
"MNĚ se to nelíbí" vs. "MĚ to nezajímá" - cítíte ten rozdíl? | Lokomotiva |
21:27
mofik: Re: Já se tomu musím smát,uplně
silhouette
Vím já ? .. (Tak trochu jsem čekal až se ozve první slabomyslný člověk)
22:49
nasty: Re: Já se tomu musím smát,uplně
nasty
prvni uz byl davno. 18:53
nasty (představte si to psacím písmem)
23:01
mofik: Re: Já se tomu musím smát,uplně
silhouette
Dle čeho usuzuješ ? Dotkl jsem se snad tvé osobnosti a tvého životního stylu ?
14:28
Jana: Re: Já se tomu musím smát,uplně
Jana
Moc to prožíváš. ;-)
"MNĚ se to nelíbí" vs. "MĚ to nezajímá" - cítíte ten rozdíl? | Lokomotiva |
15:47
mofik: Re: Já se tomu musím smát,uplně
silhouette
Ne jen jsem se postavil většině.
16:32
subzero: Re: Já se tomu musím smát,uplně
subzero
To by tě šlechtilo, ovšem jen za předpokladu, že by tvá akce měla nějaký přínos.
17:36
mofik: Re: Já se tomu musím smát,uplně
silhouette
mela by kdyby jste byli otevřený mým myšlenkám a nejeli si pořád to svoje.
18:59
ESESEL: Re: Já se tomu musím smát,uplně
ESESEL
Co přesně by to bylo za přínos?
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
09:31
Jana: Re: Já se tomu musím smát,uplně
Jana
Hele to nemá cenu. Stojí tu (obecně) proti sobě dvě skupiny lidí - jedna (někteří autoři) sem přidávají nevtipné kraviny, které podle jejich slov "pobaví aspoň úzkou skupinu lidí". My (zakomplexovaní diskutující bez života) na to reagujeme pouze tak, že výtvor okomentujeme, abychom pobavili taky aspoň úzkou skupinu lidí (tj. ostatní zakomplexovance).
"MNĚ se to nelíbí" vs. "MĚ to nezajímá" - cítíte ten rozdíl? | Lokomotiva |

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1241 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1546 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1897 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2102 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2317 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 29 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 60 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 72 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 81 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 90 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.