Detail hlášky #70599

22:31:12 <a> Dneska jsem to přehnal. Byl jsem s matkou v luxoru na Chodově a jako vždy si chci koupit komiks. Zeptám se ,Máte Green Lanterna?' a ta čubka mi poví ,Nevím co to je ale podívám se do databáze!' to docela nasralo protože ta píča ječí na celej obchod tak jdu s ní k tomu dojebanýmu Pc a ona to ta píča nedokáže ani napsat tak jí řeknu že jí to tam naťukám a ta čubka ječí ještě víc to už mně dojebalo tak jsem udělal poslední pokus ,Promiňte, ale mohu vám hláskovat to jméno?' a ta čubka to teď napíše správně a ty kundo to neuvěříš ONI TO MAJ tak se jí zeptám kde to maj protože maj kurva velkej obchod a ta čubka to neví. Když jsem se jí zeptal jestli mi to může najít někdo jinej tak mi řekla že ona by pak dostala menší prémie a začala to hledat. Mezitim ke mně přijde mladší a o dost hezčí prodavačka a zavedla mně tam. Dala mi slevu a omluvila se mi. Tak jsem jí dal dárek na rozloučenou. Přišel jsem k té paní co dělala že hledá můj komiks ( já ho už mam zabalenej v báglu) a řeknu Nashledanou a odejdu. Celej krám najednou poker face a čekaj že se vrátim ale ono hovna a já si šel na burgera. přísahám že se ta píča posrala strachy když jsem odcházel.

Informace o hlášce

Datum přidání: 14. 4. 2013
Kategorie: Hlášky
Autor: zamycze (1 hláška)
Hlasování: Schade105, Chopper911, mismas, Eurostoxx, BahnoCZ 5 pro a Yasoo, tristaver, JanW, ilyria, bender123, zelvak, Cercly, fatman, While, Rimmer, Moskva, cooly, Mermeoth, Klotylda, vooten, Zelvi, Somme, PHiLiPZ, Sotna[A], tipsy, Lorandel, cechiiino, angie-metalbee, Metis, Tutanken, Math3s, hanes87, popik34, smrduty_kojot, Bendom, Stickman, kapoka, g-beret, HardLock, zivocich, Einhasad, Ripper, DreiPunkte, strops, TidO, Dyfer, Blast, SkullmanCZ, Ejmin, HateMePls, kbtmichal, roni, j1rka, xxkenny, ruslandsm, matrix17, sparasis, togi, sg_sysel, soustruh, vasek004, wegas, hater, majlos91, Komaar, Whorfin, Crapp, razden, Crazy_Ivan, SaburaZera, mikkkky, Stevie, Loli, Arachnos001, Miguel, Ondruch, Atanono, steinham, takylama, lennyd, Coolak, Hombre, JSH, Metzgermeister, Eskymak, Somik, Marty008cz, toop, Bakys7, kudli, Chosen, perfect, Suril, Correy, CrazzYdiot, Vevoda_Wolf, Artifox, Maty991, Remixxx, Lolek95, cylindr, Shubol, jensiiik, Rupreecht, Sellina, Neuromancer, Alf, teye, jurda, Myrdin, Kraken5, peanutka, Mat3s_, Sousuke_, Altair, bvak, Marcus7, MINiOn, freaky_tomato, queeny31, fugasjunior, Hammer, nitram1234, bosorka, MallBare, lilo, Imzadi, ESESEL, Dx, filom3n, Diplomat, K-NinetyNine, Ryom4, crooty, chernobyl, broty, honzikec, Koriss, arxarios, frlo, mitlax, zooner, Allka, tomcoko, Lorddreath, RamsesIV, Petr640, Dovi, Einherjar, staccey, naituf, jiripudil, hmmc, Deianeira, Kolouch, honeybw, SmallMongoose, Heriel, Schmeeczko, Frostys, rotten77, Kontrash, SkyHaven, bradl3y, chachan, krutoslav, Mishar, mdonaat, Kogaku, killercat, kidli, edgar_allan, pivak, Nikeman, CarpeNoctem, jumbee, Slim2, pavelnop, Trigger, marsal_vorosilov, niiemand, puki, Markuus, vinczenzo, YDraigGoch, bolak, chearius, Puni, Alcesia, suah, Blanch, Eveni, Jana, Apophis, Psycho_O, Jozxyqk, MessY
192 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 1,09 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

15:24
JanW: Chudák slečna/paní jestli musí o...
silhouette
Chudák slečna/paní jestli musí obsluhovat takovou zvěř.
15:32
Taboard89: Tohle tupý hovado by si založilo...
silhouette
Tohle tupý hovado by si založilo minimálně pořádně nakopat. Tyhle děsně hustý borečky opravdu miluju.
15:36
bender123: goto podpis;
bender123
goto podpis;
I don't want to live on this planet anymore. ... Actually ... I like this planet, you get off!
15:46
fatman: Ano,
fatman
dneska jsi to přehnal.
15:52
Teramon: Já nechápu, proč by se ta paní m...
Teramon
Já nechápu, proč by se ta paní měla po... strachy. Chovala se neprofesionálně, co je zákazníkovi do jejích prémií, ale proč by měla mít bláto na hřišti z toho, že jí někdo řekl Na shledanou?
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
16:03
mhx47: Re: Já nechápu, proč by se ta pa...
mhx47
Ja som to pochopil tak, že ona nevedela, že to už kúpil. V tom prípade by to vyznelo tak, že on odchádza nespokojný s jej servisom.
16:27
Rimmer: Re: Já nechápu, proč by se ta pa...
Rimmer
Kdyby ji rekl dobre, pani prodavacko, doooooooobree, tak bych pochopil, ze se podela, ale takhle ne ^^
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
18:15
roni: Re: Já nechápu, proč by se ta pa...
silhouette
Tak jo, Rimmere. Bezva. - Bezva? - Beezva. - To má být výhružka? - Jó! - No, vlastně „bezva“, Listere, není prakticky vzato výhružka. - To je, když to myslíš tak, jak to myslím já, a já to tak myslím. Beezva, Rimmere. Beeeeezva! - Listere, „bezva“ není výhružka, ať už to „e“ protáhneš sebevíc.
22:05
stalin123trolol: Re: Já nechápu, proč by se ta pa...
silhouette
tomu co napsal roni sem se zasmál víc než týhle citaci :D
16:20
Zelvi: Fuj
Zelvi
Tolik sprostých slov jsem nečetla ani od kamoša. A že tomu často nadáváme, že už to přehání.
Ddim crwban yma.
18:38
togi: přehnal bys to, kdybys jí omláti...
togi
přehnal bys to, kdybys jí omlátil hlavu o stůl, ukousl hlavičku koťátku, znásilnil tu hlavu, potom všechno pos... a nakonec celej obchod zapálil. Takhle jsi ze sebe jen udělal pitomce před všema čtenářema lamera a lidmi nacházejícími se v daném okamžiku v tom obchodě.
V dnešní uspěchané době jsou někteří lidé IN, někteří OUT. My jsme OFF ROAD.
22:04
peanutka: Re: přehnal bys to, kdybys jí om...
peanutka
Mám se začít něčeho bát? :D
Pobody's nerfect.
17:38
togi: Re: přehnal bys to, kdybys jí om...
togi
no jen v případě, že by mě vzal za slovo:D
V dnešní uspěchané době jsou někteří lidé IN, někteří OUT. My jsme OFF ROAD.
19:29
w4rr10r: Re: přehnal bys to, kdybys jí om...
silhouette
Seš snad prodavačka?
19:50
himself: Citaci s větším pitomcem jsem tu...
silhouette
Citaci s větším pitomcem jsem tu snad ještě neviděl, prima!
Toto je podpis
20:21
Eskymak: At dá plus ten
silhouette
kdo to dočetl do konce...
23:58
honzikec: Re: At dá plus ten
honzikec
Já to sice do konce dočetl (a ne, nejsem na to hrdý), ale plus tedy rozhodně nedám ;)
Pokud se Vám můj komentář líbí, dejte mu plus. Pokud se Vám nelíbí, myslete si cosi o pr*eli a nedejte nic.
21:10
Correy: hovado
silhouette
Dělám na brigádě v knihkupectví a přesně takovýhle hovada sou důvod proč občas chodim z práce nas*anej a mám sto chutí s tim seknout. Debilní nevychovanej blbec, kterej si myslí, že když dělám v knihkupectví, tak sem všechno přečet a všechno znám (neni to ani trochu možný) a myslí si, že všichni sou tam od toho aby ho obskakovali. Takový bych střílel...
Přesně jak pravilo staré proroctví
22:07
Auticko: Re: hovado
silhouette
škoda, že nenakupoval u Tebe a opravdu nestřílíš....
02:21
Teramon: Re: hovado
Teramon
Promiň, ale vysvětloval bys (byť prudícímu zákazníkovi) systém udělování prémií, nebo bys ho přenechal kolegyni, která se v daném sektoru vyzná?
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
17:07
Correy: Re: hovado
silhouette
To už je věc jiná, samozřejmě bych se aspoň zeptal kolegyně nebo jí věc předal. A prémie do toho taky tahat nemusí, to je fakt. Ale moje reakce se týkala jeho přístupu ;-)
Přesně jak pravilo staré proroctví
21:17
Papooch: Nečíst
Papooch
Nečíst...
Allons-y!
22:06
Auticko: nemohl by tento kretén přestat p...
silhouette
nemohl by tento kretén přestat přispívat a prudit?
22:17
MINiOn: Nastvana caps lock vlozka: AKO T...
MINiOn
Nastvana caps lock vlozka: AKO TO KURVE ZE TO DOSTALO POL HVIEZDICKY?
Pepa je doktor taťko?
17:50
sg_sysel: Re: Nastvana caps lock vlozka: A...
sg_sysel
Půl hvězdičky má, tuším, všechno, co dostalo aspoň jeden plus.
"I love the smell of gelatine in the morning!"-Col. Bill Kilgopher, Lamercalypse Now
08:14
naituf: Zamycze, nashledanou!
silhouette
Zamycze, nashledanou!
Žádnou vtipnou hlášku nemám. A třeba ani mít nebudu... No a?
09:39
Frostys: Autor citace sice možná blbec je...
silhouette
Autor citace sice možná blbec je, ale když si chci jít něco koupit (do specializovaného obchodu), tak očekávám že prodavač bude alespoň minimálně něco vědět. Já komixy nečtu a ani moc nemusím superhrdiny, ale vím, kdo je Green Lantern.

Jasně, asi to je chyba zaměstnavatele, že tam nastrčí kde koho, ale ti lidi by taky mohli mít soudnost.
17:32
YDraigGoch: Re: Autor citace sice možná blbe...
YDraigGoch
Luxor je ale obrovské knihkupectví o několika patrech. Pokud někde mezi dveřmi čapl první osobu, která se mu namanula, měl prostě smůlu. Nota bene, pokud to třeba byla prodavačka v zácviku - tady je problém hlavně v tom, že máme jen jeden úhel pohledu a to úhel pohledu muže, který o ženě dokáže mluvit jako o čubce a to opakovaně... takže... těžko říct. Možná, kdyby sem svojí verzi postovala slečna, bylo by to něco jako:
<a> Dneska tam jeden týpek fakt přehnal. Boreček přišel, aby mu matka zacálovala nějakej dárek a povídá "Máte grýlantrn?" Tak jsem ho požádala, aby mi vysvětlil co to je a jelikož jsem to nevěděla, tak jsem mu řekla, že to najdu v databázi. Zrovna debilně hrálo nahlas rádio, tak jsem to musela říct nahlas a on se na mě hned vobořil, že co ječím. PC bylo zase kousnutý, jako dycky a ten debil dělal chytrýho a že prej to zvládne líp a prej jestli to chci hláskovat a jestli vůbec umím písmena nebo něco tak... našli jsme to, ale jak jsem tu jenom chvíli, tak proboha ještě nevím, kde jsou ty blbý komiksy, dyk je to tu kurva velkej barák. Šla jsem to hledat a ta blonďatá kráva, co se třese o fleka na něj naběhla a honem mu to dala... von někam zmizel, ani bů a najednou mi jako děsně důležitě přišel říct nashledanou a já jsem si oodechla... denně deset takových a střelím se do hlavy!
A teď suďme...
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
11:07
Jozxyqk: Re: Autor citace sice možná blbe...
Jozxyqk
Trochu slohovka, ale s obsahem naprostý souhlas ;-)
The Committee for the Liberation and Integration of Terrifying Organisms and their Rehabilitation Into Society
14:56
marsal_vorosilov: esence primitivismu a křupanství...
marsal_vorosilov
esence primitivismu a křupanství

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1237 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1542 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1893 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2098 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2313 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 26 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 56 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 68 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 77 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 86 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.