Detail hlášky #68072

<A> Čím víc vím z biologie, tím blběj ty rostliny vypadají..
<A> např. alkoholové kvašení - vytvoří si ethanol, ale ten je pro ně toxický a umřou
<B> nejsou blbé, však obětujou se aby ses ty mohl ožrat, blbečku :D

Komentář: aneb pravý smysl života rostlin

Informace o hlášce

Datum přidání: 24. 4. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: LordChiquita (1 hláška)
Hlasování: Suerte, Andysik, filom3n, Steel, zuzka2727, nevim333, Eurostoxx, Loxcom, caslavak, Eriq, Lidulinka, mdonaat, monica03, wegas, ladys91, Allka, zgrossl, Fremaner, Mishar, ememtal, Apophis 21 pro a nitram1234, bratix, krecekkaja, Meer, TolSinion, WolfCZ, popik34, emkac, Dyfer, tipsy, Hammer, Rimmer, DanDan, yannush, soustruh, gebik, HateMePls, Atanono, Mari05, sg_sysel, Witek, broty, Micha, kecal_op, riddick09, rewo, jurda, S1mon, Rukof, Chosen, smrduty_kojot, tristaver, Gasert, MistrBuBak, Sobosss, Lorandel, WellBloud89, alaqella, kbtmichal, Cercly, Yukina, peanutka, beige, Matesss, SantuS, Ejmin, Blast, izzi_cz, perfect, Schmeeczko, Hombre, Sed, Tristy, tik-tak-cz, Harys, Cejda, Ondruch, DrBrain, Zuza-chan, lerra, kudli, Najte, SPOK, toop, vinczenzo, Blanch, Coolak, freaky_tomato, PetrK, Faloleen, majlos91, chernobyl, sliwowitz, romanpazout, FrenkyB, MelkorNemesis, Marcus7, Maty991, Kriz22, angie-metalbee, GRIF, steinham, fatman, vooten, Smrsta, matrix17, queeny31, joocker, Pooka, Alf, kapoka, Niah, Markuus, DarkAngel, sangrila, Tceld, Eveni, BlastFX, jing-jang, Ellrohir, Neuromancer, Ciselnak, Inf1n1tyy, K-NinetyNine, robbo99, Rupreecht, KaseO, DARTHPraetorian, Dx, t-fuse, ZdenekH123, razden, darebak464, frlo, CrazzYdiot, kurzatko, arxarios, Dovi, Petriik, Metzgermeister, czKarlos, luciferrus, suah, MartinezZ, DarthOptimus, hmmc, LosFilipos, ubozak, Slim2, Hamagen, Einherjar, DMRaper, vasek004, pavelnop, SkyHaven, Kolouch, Tutanken, Hroner, ChaniAtreides, chachan, ErrorJoe, hasahm, thepope, cinderella, vizistep, Altair, Math3s, Keeehi, Diplomat, hasa, Justice, Kogaku, honzdir, nwkt, Isador, Moskva, Bendom, RodneY, Lorddreath, DarkDream, traktorzetor, kuras, krutoslav, Remetak, B3CrAZy, Schade105, ReadyHC, MKlein, mrcl, cha4ser, Scr1899, M4rtin, freibo, Imzadi, def84, DeathsDream, zelvak, tommander, Somzmeteny, Puni, Feenix, genevieve, MessY
182 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 6,87 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

17:51
LordChiquita: samý abstinent:(
silhouette
samý abstinent:(
18:43
kecal_op: Re: samý abstinent:(
kecal_op
Tím to nebude.
Zemřu na cestě za nesmrtelností.
19:03
Chosen: kvasinky nejsou rostliny
silhouette
... takze o abstinentech to nebude.
01:39
kurzatko: Re: kvasinky nejsou rostliny
kurzatko
Ano, na odpověď "kvasinky" se mě pokoušel marně přivést šťouravý přísedící u mojí maturity z biologie. Otázka zněla: "Znáte nějaké jednobuněčné HOUBY?" Milý <A>, měl by ses učit ještě trochu víc...
22:04
Araoth: Matura z biologie? Hmmm... ta st...
Araoth
Matura z biologie? Hmmm... ta státní bude stejně jenom blbej vtip... Navíc už když já byl u školní (zlaté časy, tak tak jsme se tomu vyhnuli) byla biologie nejvíc v pohodě hned po anglině... teda alespoň pro mě... :)
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
22:46
BlastFX: Re: Matura z biologie? Hmmm... t...
BlastFX
Pro mě byly nejsnadnější informatika a angličtina. Ani na jedno jsem se neučil a obé s přehledem za jedna.
I believe in power of Windows Vista.
01:46
kurzatko: Re: Matura z biologie? Hmmm... t...
kurzatko
Šťastný to člověk - u nás se do známky z angličtiny počítala i známka z písemné části. Písemný test byl pro všechny stejný, jen studenti z horších skupin měli trochu mírnější bodování. Většina lidí tudíž dostala z testu čtyřku a tu pak sebelepším slovním projevem u maturity na jedničku těžko vytáhli. A o tom zbytku ani nemluvím, pro mě osobně maturita nebyla fraška, ale spousta nervů a "trapných chvil před zkušební komisí" ;-) I když ty státní asi poněkud fraškovité jsou, tu z biologie na nás přišli vyzkoušet (zřejmě nějakou verzi 1.1, je to 7 let zpátky) a těžká opravdu nebyla.
07:25
BlastFX: Re: Matura z biologie? Hmmm... t...
BlastFX
To já měl právě tu státní. Tedy z angličtiny a informatiky zrovna ne, to byla ta stará dobrá maturita. A test jsme taky psali, ale nepočítal se do hodnocení jako takového, nýbrž na základě známky z něj buď pouštěli, nebo nepouštěli k maturitě. A pěkných pár lidí na tom vyletělo (já měl tuším 1-).
I believe in power of Windows Vista.
12:00
Altair: Re: Matura z biologie? Hmmm... t...
Altair
A neměli jste někdo takovou tu maturitní práci? To bylo snad ještě lehčí než cokoli jiného, jako např. Informatika, která stála za prd... jen čeština byla těžká (aspoň pro mě) :)
Hy, Погоди !
03:20
BlastFX: Re: Matura z biologie? Hmmm... t...
BlastFX
To jsme původně měli dělat na informatiku, ale zrovna ten rok jsme dostali nového učitele (kterého po půl roce vyhodili) a ten se rozhodl, že by to bylo moc jednoduché, takže k té práci přidal ještě standardně 50 otázek. Při maturitě jsme pak měli 10 minut na 2 otázky a 5 minut na obhajobu práce.
Souhlasím, že nejhorší byla čeština, hlavně ta písemná část. Ono by to nebylo tak zlé, ale nám pořád vykládali, jak v tom testu budou jen technické záležitosti a historie bude výhradně v části ústní (a při té maturitě na nečisto to tak skutečně bylo). A pak v tom testu byla kdo ví kolik otázek na různé autory a styly (což jsem se podle plánu začal učit až před ústní částí, takže v době psaní testu jsem toho dvakrát moc nevěděl). A na ústní jsem si vytáhl tu jednu knížku, kterou jsem zapomněl přečíst (ano, skutečně zapomněl — byl to Tartuffe, takže krátké a ještě legrace, neměl jsem důvod to nečíst). Zkrátka tu češtinu jsem pořádně schytal, ale zbytek maturity byl procházka růžovým sadem.
I believe in power of Windows Vista.
09:11
Altair: Re: Matura z biologie? Hmmm... t...
Altair
My jsme jako písemnou měli akorát sloh. Za jedna neměl nikdo, dokonce i pár lidí kvůli slohu vylítlo od maturity :/
Ústní jsem zvládl perfektně, ale ze slohu za 3 a 4 roky jsem češtině nevěnoval pozornost, tak mě učitelka dost vypekla. Bohužel to hodnocení nebylo vůbec objektivní a nesouviselo s maturitou...
Hy, Погоди !
14:38
LordChiquita: Kvasinky sice rostliny nejsou, a...
silhouette
Kvasinky sice rostliny nejsou, ale o tom vůbec nikdo nemluvil... alkoholové kvašení probíhá v zatopených částech rostliny a dochází jen k částečné oxidaci glukosy na etanol a CO2? Zkuste si nehrát za tou klávesnicí na einštajny..
00:33
kurzatko: Re: Kvasinky sice rostliny nejso...
kurzatko
No promiň, ale z té citace to fakt nevyplývá, že jsi nemyslel kvasinky. Reakce <b> naznačuje, že vzniklý ethanol je určený ke konzumaci. Už ses někdy ožral z alkoholu vzniklého v pletivech zatopených rostlin? Chápu, že by to vysvětlováním asi ztratilo na vtipnosti, ale takhle to zase všem připadá, že si pleteš kvasinky a kytky.
16:48
Dragi: Rostliny?
silhouette
Nevidím v tom zas takový rozdíl od lidí...

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1242 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1547 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1897 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2102 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2317 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 30 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 60 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 72 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 81 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 90 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.