Detail hlášky #67802

<a> Už jsi to slyšela? Máme si z disku vyjmout a uložit někam svoje data, prý se bude něco vyměňovat
<b> Tak to je v pořádku, já to mám vše na ploše
<b> Monitory snad měnit nebudou ne?

Komentář: Učitelský sbor

Informace o hlášce

Datum přidání: 22. 3. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: Nychrom (2 hlášky)
Hlasování: jaja0001, Patrokles, BratrCukr, PavlinII, pletiplot, elpraga, Hagalaz, Org, Magnus, ladys91, Gobledon, aewin_cz, selmi, cor-z, Lorddreath, scarlaxx, Kolouch, bubhak, Sha-a-kaa, jakubko, DeeDee, Lukino, maucelka, chachan, KaseO, nwkt, dorten, staccey, maryjane, Nadneseny, eagle7, gebik, Schade105, honzdir, jumbee, Milhauzz18, t-fuse, krutoslav, Tikov, Rocker-Tialk, Niah, skamenik, HonzaRez, Dyfer, zgrossl, batduck, Faloleen, Slavek, mdonaat, Anti, wotas, chearius, indigomejor, DreiPunkte, vilg, grysom, ReadyHC, Dorflow, suah, Adri, Klikas, bender123, ric4rd, Bety888, DanDan, pikakox, Sobosss, bumbik, Eskymak, WolfCZ, Flyer, frlo, nitram1234, radsem, Apophis, zelvak, beeeee, Isador, Bramblerose, Bubllinka, codex 81 pro a Tceld, smrduty_kojot, Mervin, Diplomat, perfect, Alf, Brambor, SaburaZera, bozk, HateMePls, SuPPoRTiDioTS, TolSinion, bradl3y, lilo, angie-metalbee, def84, DrBrain, MistrBuBak, Mishar, kudli, Coolak, bosorka, Ripper, tristaver, Hammer, sparasis, razden, Atanono, kecal_op, Markuus, Najte, Danny991, Radmen, Micha, Rimmer, Witek, TheFlyingman, Sed, Moskva, hellequine, filom3n, Maty991, queeny31, Crazy_Ivan, MKlein, vinczenzo, SmallMongoose, darebak464, Universal, Matesss, Ondruch, kbtmichal, velmi_vtipny_navstevnik, Harys, Dovi, BlastFX, soustruh, 8laz3r, Petriik, arxarios, Rupreecht, chernobyl, Foo_Fighter, Schmeeczko, cha4ser, S1mon, Somme, izzi_cz, DarthOptimus, Notie, Chosen, Mari05, vasek004, Einherjar, hmmc, ubozak, pavelnop, Rudla, Neuromancer, freaky_tomato, Winters, kuras, WaRi, Yukina, BMJackal, ErrorJoe, SkyHaven, steinham, Bendom, Pipik, logout, sevenjetc, M4rtin, speedy89, romanpazout, bratix, Lee, Slim2, majlos91, crooty, vooten, DAran, sliwowitz, Ejmin, robbo99, Nekromancer, kurzatko, hasahm, popik34, Cejda, ZdenekH123, Justice, yannush, peca, SPOK, Slay, broty, silvergold, Dx, Sousuke_, Kogaku, syrande, lerra, Suerte, tomzi, RamsesIV, Kriz22, Eveni, Herda, alaqella, jing-jang, peanutka, Smrsta, fatman, DarkAngel, CZ_StRider, Sturnus, Inf1n1tyy, Ajsin, Blanch, Puni, GRIF, Feenix, Heriel, FrenkyB, Marsian, MessY
147 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 29,60 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

21:45
Tceld: Tak jo, dáme soutěž. Je to blbos...
silhouette
Tak jo, dáme soutěž. Je to blbost, gumídek nebo to není z IM?
Nemám vzory - jen jsem o 10 let mladší verze Harveyho Spectera...
23:48
kurzatko: Re: Tak jo, dáme soutěž. Je to b...
kurzatko
Hlavně tu takových hlášek už taky pár bylo...
00:03
kurzatko: Re: Tak jo, dáme soutěž. Je to b...
kurzatko
http://www.lamer.cz/quote/63945, http://www.lamer.cz/quote/67339 ... Jako jo, řekla bych, že to spadá do kategorie "lameřina", akorát je smůla, že je tady poslední dobou trochu "přeplochováno". A navíc rozhovor mezi dvěma učitelkami opravdu nevypadá jako z IM. Která z nich by to sem asi tak dala, hm? Učitelka Nychrom?
16:02
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Tak jo, dáme soutěž. Je to b...
velmi_vtipny_navstevnik
To nevypadá - myslí si, že soubory se ukládají v monitoru a přitom by uměla používat IM? Ale obávám se, že to je nedokázatelné.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
16:15
hanule7: Re: Tak jo, dáme soutěž. Je to b...
silhouette
ICQ a skype umí používat i moje babička. A pochybuju, že tuší, jak funguje ten zbytek:)
21:29
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Tak jo, dáme soutěž. Je to b...
velmi_vtipny_navstevnik
Ale předpokládám, žes musel nastavit ukládání hesla anebo ho mají někde napsané u počítače, pokud možno přilíplé na monitoru :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
16:02
hanule7: Re: Tak jo, dáme soutěž. Je to b...
silhouette
Nemusela. Heslo si pamatuje, teda byl trošku problém s tím, že když ho psala poprvé, tak měla zaplý caps lock, takže se jí pak nedařilo přihlásit, ale přišly jsme poměrně rychle na to, v čem je problém:) Už pár let umí s e-mailem a vyhledávat na seznamu jí taky nedělá problémy, dokonce je už i na facebooku (čemuž jsme se snažily se sestřenkou pokud možno zabránit, ale bohužel to nevyšlo). Ale do skypu jsem jí musela přidat všechny kontakty a ukázat, co má mačkat. Každopádně pochybuju, že ví kde se ukládají data - jestli do "té velké krabice", nebo na monitor:)

Ale vzpomněla jsem si teď, jak mi jednou volal děda, že se mu pokazil počítač, ať ho přijdu opravit. Přišla jsem, vzala do ruky myš a naběhla obrazovka:) Chudák děda, byl z toho počítače tak vystrašený, že když mu obrazovka zčernala, tak se ho raději ani nedotkl:)
18:22
RamsesIV: Re: Tak jo, dáme soutěž. Je to b...
RamsesIV
co je tezkyho na tom nekomu vysvetlit jak funguje IM ? "hele, tady kliknes na tohle, objevi se ti tady seznam lidi a kdyz kliknes sem tak mu muzes napsat"
... ale pochopit,ze kdyz vymenis monitor,ze nemusis menit zadny nastaveni plochy a pozadi uz vyzaduje urcity stupen zasvěceni do problematiky PC. Si vezmi, ze vsichni ti starší co ted se musej ucit pracovat s kompama, protoze jeste nemuzou do duchodu, vyrustali jen s nakou cernobilou poprade pak barevnou televizi a tu, kdyz jsi vymenil, tak jsi tam musel ladit vsechny programy znova atd.
No a co, stějne všichni pomalu umíráme.
23:25
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Tak jo, dáme soutěž. Je to b...
velmi_vtipny_navstevnik
Hele, já už se nedivím ničemu. Tátu jsem s internetem učil já ve spolupráci se sestrou a jejím tehdejším přítelem. Naučili jsme tátu používat Firefox místo IE, samozřejmě psát adresu do adresního řádku (nediv se, potkal jsem už dost volů píšících to do vyhledávacího pole na seznamu a pak kliknuvších na první nalezenou věc) atd. Táta uměl, pochopil.

Po delší době jsem zjistil, že místo FF má Google Chrome a domovskou google. No prosím, jeho volba, o to by nešlo. Ale málem jsem se posral, když napsal adresu "uloz.to", kam chtěl jít, do vyhledávače, odklikl to a pak klikl na první nalezené. Na mé nevěřícné "kam to píšeš, jsem ti to snad tenkrát vysvětloval, že se to píše sem?" mi odvětil něco ve smyslu "jsem se to naučil tka jak to dělá Majka" (partnerka) - no to pak nemáš slov a jen si myslíš věci, které kdyby rodič věděl, tak ti dá facku z každé strany...
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
23:28
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Tak jo, dáme soutěž. Je to b...
velmi_vtipny_navstevnik
Asi bych se měl smířit s tím, že táta aspoň ví, že má používat jiný prohlížeč než IE, už to je koukám úspěch, že ví, že internet není to modré éčko na ploše...
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
14:05
Ninjer: Re: Tak jo, dáme soutěž. Je to b...
silhouette
all above
22:22
krtek6: no zrovna tomuhle bych aj věřil
silhouette
no zrovna tomuhle bych aj věřil...moje maminka si taky x let myslela, že počítač je to do čeho se dívá a ne ta krabice na zemi :D ..

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

Anonym
před 6341 dny

Hláška #2256

<Ichey> musím vymyslet rozlučkov


Uživatelé online

Jessicaqm

Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1868 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2073 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2288 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 9 hodinami

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 31 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 61 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.