Detail hlášky #64553

<a> Myši zbytečně přidělávají lidem práci. Zrovna se jedna chytla do pastičky za nohu. A já teď ze všeho nejdřív musím jet do Kolína koupit hada :(

Informace o hlášce

Datum přidání: 21. 9. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: ladys91 (8 hlášek)
Hlasování: Chosen, scarlaxx, Gobledon, chinnin, Crazy_Ivan, LamaLamaDuck, Andysik, Radmen, anezkaceska, Kriz22, Micha, jamoje, smejdy, DAran, Los, Baris, pajiinka, peanutka, roni, Beluga, Piskvor, Marty008cz, sirarag, papuce, oprs 25 pro a Smrsta, wegas, tristaver, mugli, Rimmer, Sed, Wendigo, aewin_cz, PHiLiPZ, Svorrok, Notie, MistrBuBak, rain, Frostys, trepka, ubozak, DARTHPraetorian, Funin, selmi, noonick, Ellrohir, Dovi, suah, HotShot, steinham, razden, tik-tak-cz, Bendom, Winters, HateMePls, Beezer, Teramon, Herda, Bakys7, chernobyl, TolSinion, miloso, CrazzYdiot, Celer, Trny, Tolsimir, pan_Inkognito, Derrotado, andyo, machulka, Blanch, Nevermore, Altair, Addie, Schmeeczko, queeny31, Hamagen, Vevoda_Wolf, Tominas, Kawka, Tceld, Witek, SkyHaven, puki, Rudla, Ryom4, emdziel, sunakasi, DeathsDream, Highlander, bady, crooty, Harys, Remetak, kecal_op, vasek004, Milhauzz18, CIMBI, While, Unicorn2000, Universal, mecakar, Neuromancer, mmax, MallBare, Danny991, Yukina, pavelnop, DarkAngel, hasahm, Sniclman, cha4ser, izzi_cz, Somzmeteny, Lee, Slim2, Miguelo, kuras, M4rtin, Sotna[A], diablo, Kolodej, Goodlike, bosorka, JarousFCB, Flyer, Tannie, smrduty_kojot, mysmff, kbtmichal, Marcus7, Maerlyn0, Maty991, euromen, Suerte, dadla, alaqella, Hajcman, freaky_tomato, CZ_StRider, Scr1899, Ondruch, Renee, Piitr, frlo, cacadore, kakino1991, Mart-Ule, Edu, ememtal, VeeVee, DarkDream, MartinezZ, woski, mmkk, angie-metalbee, tari, Exxclussive, Mysharr, DanBlack, popik34, Zuza-chan, LittleOmig, Meer, Kurosawy, Alf, sangrila, sparasis, Niah, Sha-a-kaa, Diplomat, DreiPunkte, w3m, MegaCHLUP, bender123, Lookas, Dyfer, booxly, Psycho_O, Moskva, Snake, kapoka, soustruh, Lekan, kasino, perfect, Tikov, Ciselnak, iNs3cT, seffik, wotas, Coolak, Juggernaut, Atanono, Lorandel, speedy89, roset, MelkorNemesis, def84, masozravapalma, chearius, hAssassin, Lemonie, DarthOptimus, Cureman, krecekkaja, fifik87, cluso, Tutanken, super_jerk, hellequine, Finarfin, bradl3y, hmmc, Mango, LukasK, jezzy, kalasnikov, Hammer, zelvak, Kogaku, YDraigGoch, Doktor, lentiilka, Puni, Somme, horusqo, Mishar, DMRaper, macerat, D3NJI, CarpeNoctem, Annacerv, kudli, Zelvi
210 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 7,31 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

11:25
def84: Proč to dělat jednoduše, když to...
def84
Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě.
Stultitia excusationem non habet.
12:35
chernobyl: My jsme kdysi bydleli u pole, po...
chernobyl
My jsme kdysi bydleli u pole, polní myšky se nám vloupávaly do bytu a běhaly za kuchyňskou linkou. Otec tehdy nakoupil pasti a rozestavěl je. Jednou, když doma byla jen máma a sestra se tam chytla myš, ale jen za půlku těla a cukala se. Máma nevěděla co s ní má dělat, kocour ani chlapi jako na potvoru nikde, tak je se segrou nenapadlo nic lepšího, než tu myš pustit.

Jenže ona samozřejmě nemohla utíkat a jen tam tak koulela po podlaze. Emancipované ženy tedy chvíli koumaly, jak myš zabít, aby se netrápila. Tak vzali pastičku, natáhli jí a myš do ní hodili. Bum. Chytla se za packu. Začínalo to připomínat středověké mučení. Udělaly to znovu. Cvak. Myš stále žila.

Nakonec to vyřešil sousedky kocour, který sice nebyl úplně spokojený se stavem potravy, ale v jeho letech už si nemohl moc vybírat.
Nemám rád lidi.
13:07
Taumata: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
silhouette
hehe.. tvůj příběh se mi líbí víc než ten příspěvek.. :D
14:29
mecakar: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
silhouette
Taky tak... Ale napadá mě - jak vlastně tu myš nejefektivněji zabít? (Myslím rychle, aby se netrápila a aby bylo pokud možno co nejmíň krve apod. Příčí se mi seškrabovat střeva ze zdi :D)
14:53
Teramon: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
Teramon
Já bych ji i s pastičkou hodila do kýble s vodou. Není to nejrychlejší, ale není z toho bordel. Silný a udatný muž byji třeba podřízl nebo by jí sekáčkem popravil.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
15:05
chernobyl: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
chernobyl
Pokud nezemřeli v pasti, tak je otec vzal ven a poslal na myší farmu, kde mohli bezpečně dožít vysokého věku (čti rozšlápl jim hlavu).
Nemám rád lidi.
15:10
Teramon: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
Teramon
To je tedy síla. I když humanní to celkem je, ale žaludek bych na to neměla. A pak otírat zbytky z boty. Nebo měl speciální zabijáck boty?
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
15:23
chernobyl: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
chernobyl
Otec měl tehdy dělnické boty a polní myšky jsou vcelku malé. Bylo to rychlé, netrpěly. Já sám nevím, jestli bych to udělal stejně. Spíš by mě napadlo jím trhnout vazem, ale mě jich bylo vždycky líto.

Na druhou stranu, když se pár dní kvůli jejich běhání a shazování věcí nevyspíš, začíná se v člověku hromadit celkem slušná frustrace.
Nemám rád lidi.
15:33
Teramon: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
Teramon
Trhnout vazem, ale jak? Mohla by Tě pokousat, dostaneš vzteklinu a umřeš... Ještě mě napadlo nakrmit ji jedem, ale to je hrozné svinstvo, rozežírá vnitřnosti a nějakou dobu to trvá.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
15:52
chernobyl: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
chernobyl
Ty mi tedy přeješ věci :). No už nevím, co bych s ní jinak dělal. Jedině si asi půjčit kocoura (nebo si jednoho preventivně pořídit).
Nemám rád lidi.
15:59
Blanch: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
Blanch
No a autor tady si zase pořídil hada :), kocour nebo had, není už to jedno? :)) Samozřejmě když člověk nepočítá tu několikatisícovou peněžní propast.
Jsem lama, ovce si buďte sami! | Holt vzdejme hold Zidanemu! | *IRONÍK*
19:59
peanutka: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
peanutka
Obyčejná užovka červená se dá sehnat i zadarmo, kdežto kocour s rodokmenem stojí desítky, ne-li stovky tisíc... Takže to je dost relativní propast:)
Pobody's nerfect.
18:30
arxarios: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
arxarios
No, mnich v jenom greckom monastieri (klastore) mi vravel, ze nejaka zbozna zena zavolala knaza, aby jej posvatil dom (i hospodarstvo), lebo ma problem s mysami. Po posvateni sa pytala, ci to pomoze. Odpoved bola, ze pomoze, ale nech si zaobstara i nejaku macku.
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
18:25
arxarios: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
arxarios
utopit vo vedre, napr. My sme to riesili lopatkou, dostala len taku 'narkozu' a susedov kocur ju nechcel, kym sa neprebrala a nezacala utekat.
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
20:02
peanutka: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
peanutka
S potkanama na krmení se fláká o zem, ale taky jsem to osobně nezkoušela, páč nevím, jestli by byla moje příšerka ochotna jíst něco, co se nehýbe a navíc z toho asi vážně je docela bordel... Takže nejúčinnější je stále jed. Což zase eliminuje kocoura:)
Pobody's nerfect.
21:07
mecakar: Re: My jsme kdysi bydleli u pole...
silhouette
Taky mně napadlo fláknout s ní o zem. U ryb to funguje, u myší jsem to nezkoušel - donedávna to řešil kocour (jednou to fakt byla síla když dotáhl obrovského potkana... S takovým fláknout ze střechy :D) a od té doby už myši nemáme.
19:44
peanutka: Dovez myš do Prahy:)
peanutka
Dovez myš do Prahy:)
Pobody's nerfect.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1239 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1544 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1894 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2100 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2315 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 27 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 57 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 69 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 78 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 88 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.