Detail hlášky #58176

<a> nechceš mi udělat něco na večeři ? dal bych si palačinky :P
<b> mám 1 vajíčko .. :D
<a> tak já Ti jedno donesu, to vyjde ;)
<b> no jo .. :)
<a> copak? začínáš přemýšlet?
<b> začínám zjišťovat že jsem absolutně neschopná :D
<b> šla jsem se kouknout, jestli mám olej :D a moment, jdu vytřít :D
<a> ok jdu si udělat rohlík :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 31. 3. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Spunki (2 hlášky)
Hlasování: Keeehi, CIMBI, KaseO, Lenulka_Sladkova, bady, KorYi, If-if, Ssin 8 pro a Fenris, SLoN, Zuza-chan, HateMePls, Inf1n1tyy, TheCorrimation, alaqella, Nevermore, Svorrok, scarlaxx, Ripper, kafcak, frlo, Frostys, bosorka, Schmeeczko, smejdy, Slay, nekdo88, Ondruch, DarkAngel, tristaver, Lorandel, love--sucks, Alf, bee, SpeOp, MistrBuBak, Aggie, LittleOmig, GICaesar, machulka, soustruh, Marcus7, Sotna[A], Altair, PavlinII, Danny991, krisikowa, Maty991, Zidane, Deneb, hocikto19, fatman, Somzmeteny, kecal_op, Nick66, Hans, Math3s, Tristy, w3m, Witek, Queller, Harys, Santiago-san, DeathsDream, sparasis, Bakys7, wegas, chachan, Sha-a-kaa, ubozak, booxly, WaRi, Foo_Fighter, iNs3cT, Kogaku, Trny, Wendigo, LosFilipos, Niah, twr42, Traitor, Myrdin, Psycho_O, ChuckNorris, DarthOptimus, Blast, Pista_Hufnagl, Dombie, masozravapalma, SkyHaven, Tutanken, huhulesny, Hammer, krutoslav, Vidlos, Markuus, selmi, Kakodemon, Eurostoxx, N3r0, mickelangello, Petriik, perfect, Slim2, smrduty_kojot, aiwi, Nyan, bradl3y, Funin, redog, joocker, Tewet, maara, tomzi, picis, Highlander, YDraigGoch, riddick09, Neuromancer, PikoPirat, queeny31, Taurus, mrcl, Vendelina, SuPPoRTiDioTS, Kaissy, Meer, pk1w5, 8laz3r, Mania, Argentum_aka_AG, Moskva, Bambula, Derevin, freaky_tomato, GRIF, Marsian, Wery, Bzdocha, anthanik, Doktor, zelvak, kbtmichal, suah
135 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 2,86 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

21:49
Nick66: Pointa?
silhouette
A pointa je kde?
22:52
Lenulka_Sladkova: ha ha ha :P :D
silhouette
ha ha ha :P :D
23:06
Spunki: Pointa?
silhouette
Kde je pointa? V tom, že se ptá jestli udělá palačinky. Jde se podívat jestli má olej, ale vylije ho, proto jde vytřít - šikula. Takže nezbývá nic než rohlík .. stačí ? ;)
23:08
Lenulka_Sladkova: Re: Pointa?
silhouette
velice stručné :D
00:00
Zidane: Re: Pointa?
Zidane
A poučení z toho? Smažte na tuku, ten nevylejete, je totiž v normálním stavu tuhý.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
08:27
Pista_Hufnagl: Re: Pointa?
silhouette
Upadne ti, šlápneš na něj, podjede ti noha... To je o smrt.
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
10:59
Deneb: Re: Pointa?
Deneb
Kupuj Ceres v krabičce. ;-) (Jestli teda ještě existuje... já už smažím jen na oleji.)
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
12:44
Pista_Hufnagl: Re: Pointa?
silhouette
Já si kupuju hřbetní sádlo a škvařím si sám. Chuťově se to s olejem nedá srovnat.
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
13:31
Deneb: Re: Pointa?
Deneb
Mně vadí čmuch rozpáleného sádla, takže tento tip neocením. Sádlo používám výhradně studené, na boty a na chleba. Ovšem k oběma účelům slouží velmi dobře.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
19:33
Pista_Hufnagl: Re: Pointa?
silhouette
Cimprlichu :)
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
08:05
Deneb: Re: Pointa?
Deneb
Zato klidně vezmu pavouka do ruky. Cimprlichu. ;-P
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
08:10
Pista_Hufnagl: Re: Pointa?
silhouette
Podpásovka! :(
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
13:11
Deneb: Re: Pointa?
Deneb
Nebudeš mi věřit, ale včera jsem se překonala a zkusila si takové domácí sádýlko vyrobit taky. Na boty nebude, protože škvarky jsem v něm nechala a ještě jsem po přeškvaření přidala sůl a koření. Dneska ho mám v práci na chlebu a musím říct, že to vůbec nebyl špatný nápad. Každopádně by bylo bezva s čerstvou cibulovou natí nebo pažitkou. Asi se cestou domů stavím u zelináře... :-)
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
15:08
Pista_Hufnagl: Re: Pointa?
silhouette
Nejlepší je přidat jenom sůl a pepř. Nicméně každému podle jeho gusta. Já věděl, že tvůj mlsný jazýček neodolá:)

A až ti prozradím recept na OPRAVDU luxusní vývar, to se ti teprv budou dělat boule za ušima :)
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
15:24
Deneb: Re: Pointa?
Deneb
Bez bylinek nevařím. Dala jsem tam rozmarýn, saturejku, trošku sladké papriky a špetičku sušeného česneku. Mňam.

Tak povídej. :-)
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
18:33
Pista_Hufnagl: Re: Pointa?
silhouette
Rozmarýn do sádla??? Nic ti neřeknu!
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
19:40
Deneb: Re: Pointa?
Deneb
Hm, smutné. :-P Já jsem původem z vegetariánské rodiny, takže konvence ohledně zpracování masných produktů neznám, vařím podle chuti. Zatím si nikdo ze strávníků nestěžoval.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
20:25
Pista_Hufnagl: Re: Pointa?
silhouette
No dobrá, to rodové postižení tě omlouvá.

Takže - kdykoli budeš dělat nějaké (jakékoli) maso, nebo šunku, nebo špek, nebo škvarky, prostě cokoli od masa či tuku, tak ty odřezky, co ti zbudou, zabal do pytlíku a vraž do mrazáku. A až toho bude tak kilo, celý to dej do ooobrovského hrnce, přidej hrst celého pepře, deset kuliček nového koření, sůl, petrželovou nať, jednu cibuli (neloupat, jen překrojit a na řezu osmažit dozlatova na olivovém oleji a i s tím olejem nalít do hrnce), nakrájenou kořenovou zeleninu (zhruba stejně všeho - deset deka petržele, mrkve, celeru), půl kedlubny, a špetku nastrouhaného muškátového oříšku. A celé to dej na úplně nejmenší plamínek, přiklop pokličkou s odfukem (taková ta dirka, aby nevyskakovala) a nech minimálně dva dny lehce probublávat (samozřejmě je třeba občas dolít vodou nadoraz). Pak si vezmeš druhý velký hrnec, na něj posadíš cedník, vyložíš ho nejlépe perlanem (ale postačí i čistá a hustě tkaná utěrka) a vývar krs to přefiltruješ. Část se spotřebuje rovnou, zbytek je nejlépe zamrazit. Já su šílenec, já to vařím dny tři, ale i po těch dvou je to vývar jak stehno, to postaví na nohy i mrtvýho.
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
20:28
Pista_Hufnagl: Re: Pointa?
silhouette
Jo, posledních pár hodin nechat bez pokličky a nedolévat, ať se to kapku zredukuje.
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
20:30
YDraigGoch: Re: Pointa?
YDraigGoch
Obdivuhodné. Bez legrace. Někdo, kdo umí připravit vývar a není mu líto té práce... smekám, Pišto. Jako stávající vegetarián to zkoušet nebudu, ale jako člověk milující vaření ve všech rozmanitých podobách to oceňuji jako umělecké dílo jen při té představě...
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
20:35
Pista_Hufnagl: Re: Pointa?
silhouette
Je fascinující, že v podstatě dvě jediné ženy tady na Lamerovi obdařené mozkem jsou stižené morem vegetariánství. V tom musí být nějaká souvislost.
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
21:03
Deneb: Re: Pointa?
Deneb
Ad vegetariánství: u mě je to spíš výchovou než přesvědčením, masu se v principu nevyhýbám. Umím vařit bez něj (a myslím, že ne špatně), ostatně zvládala jsem navařit pro celou rodinu už ve dvanácti, zato syrové maso jsem měla prvně v ruce snad až někdy ve dvaceti, nepočítám-li vánočního kapra. Když potkám hezkou anglickou slaninu nebo kuřátko, neprotestuju. Případná morální dilemata ubíjím kouskem klobásy. Ale třeba syrové vepřové nebo hovězí bych neuměla ani vybrat, natož připravit. A nijak zvlášť mi to neschází.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
21:21
Pista_Hufnagl: Re: Pointa?
silhouette
Já nedávno narazil na zlatou žílu - parmská šunka přímo z Parmy, pětikilovka v kuse, za 1300,-. Nádhera.
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
20:51
Deneb: Re: Pointa?
Deneb
Souhlasím s YDraig, zní to fascinujícně. Ale ve společné pidikuchyni na stařičkém dvouplotňáčku (a s mrazákem o objemu dvou makrel a balíčku špenátu) si to moc nedokážu představit. I tak je spolubydla charakter, nešílí, když je půlka kuchyně zastavěná lahvemi bezového burčáku nebo jiných lektvarů, které se nesmí rozlít ani vypít předčasně. ;-)

Každopádně si ten recept zapíšu, jednou se může hodit. Kdyby ne, budu ho mít zaarchivovaný jako jedinečnou ukázku lidové kuchyňské tvořivosti. Děkuji.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
21:01
Pista_Hufnagl: Re: Pointa?
silhouette
To bych nevydržel, nevypít něco předčasně:)

P.S. To není lidové, to mi poradil jeden mišelínský kuchař.
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
21:07
Deneb: Re: Pointa?
Deneb
No jo, u všech zrajících věcí je potíž se uhlídat. Takový nakládaný ementál, co musí ležet aspoň dva měsíce, no fíííha. Ale když dělám bezový burčák, nestojí mi ta nezralá limonáda za to, zvlášť když mám zároveň navařeno pár litrů sirupu. Jo, jo, jóó, za měsíc už to tu máme zas! :-)
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
16:54
Zidane: Re: Pointa?
Zidane
Rozbít hubu si můžeš i na vylitém oleji :-)
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
19:35
Pista_Hufnagl: Re: Pointa?
silhouette
V tom případě je tvé poučení k prdu :)
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
21:56
Nick66: Re: Pointa?
silhouette
Ne nestačí, nakresli mi to prosimtě...
14:39
YDraigGoch: Sakryš, ale jít si dělat rohlík,...
YDraigGoch
Sakryš, ale jít si dělat rohlík, když mám hlad... to máte zadělat, vykynout, uválet, upéct... :-D By bylo lepší si ho někde koupit nebo vzít...
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
19:43
Pista_Hufnagl: Re: Sakryš, ale jít si dělat roh...
silhouette
...koupit mouku, droždí, sůl, cukr, kmín, mlíko, vajíčka, udělat kvásek, to kynutí hlídat, rozpálit troubu, uválet, nakrájet, zamotat, nandat na plech, zahnout, pošmrdlat vajíčkem, posypat kmínem, posypat solí, dát do trouby, hlídat, včas z trouby vyndat, nechat vydejchat...
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
19:51
YDraigGoch: Re: Sakryš, ale jít si dělat roh...
YDraigGoch
Jé, no jistě, milostpán Hufnágl aby nebyl lepč, popisnější, oblíbenějšíí... a vždycky, ale vždycky, má u sebe tužku! :-D Mohu-li ovšem, své rohlíčky si posypu mákem! Tak... a sním je ještě horké a křupavé, s máslem a kakaem... nebo meltovou kávou? Hmmm...
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
20:10
Pista_Hufnagl: Re: Sakryš, ale jít si dělat roh...
silhouette
Ty máku!
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
20:19
YDraigGoch: Re: Sakryš, ale jít si dělat roh...
YDraigGoch
Jistě, vystudovala jsem NU... jsem právoplatný mák, mám to na klobouku! Tady - *ukazuje špičatý klobouk, zdobený zekýny* - a taky mám hůl!
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
20:26
Pista_Hufnagl: Re: Sakryš, ale jít si dělat roh...
silhouette
Máš bradavici na nose? Nemáš. Tak se nedělej lepší, než jsi.
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
20:37
YDraigGoch: Re: Sakryš, ale jít si dělat roh...
YDraigGoch
Nemám, to nemám... ale proměnila jsem jednou jednoho vesničana v mloka (už je mu líp) a umím plavat a tudíž jsem lehčí, než kachna! Ha! Co řekneš na tohle!
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
07:40
Pista_Hufnagl: Re: Sakryš, ale jít si dělat roh...
silhouette
To je takový inkvizitorský oříšek, koukám.
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
20:47
Ssin: :))
silhouette
:))

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1450 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1755 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 2105 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2310 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2525 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

While
před 9 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 11 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 15 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 16 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 19 dny

K hlášce #52723

Re: jasnej fejk


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.