Detail hlášky #54090

<ona> Kdybych stála pod jmelím sama , dal bysi mi pusu? Jestli ano tak dej *TO SE MI LÍBÍ* :))
<on> to by jsi tam už nestála sama...

Informace o hlášce

Datum přidání: 25. 12. 2010
Kategorie: Hlášky
Autor: Frantisek911 (1 hláška)
Hlasování: Finelf, MartinezZ, anezkaceska, Aestiel, Nadneseny, mladek2, ChorSuKong, splinak, Frax, Slezi, rikiki, wax07, krpeec, KUKAHOJ, Imrich, SantaSatan, RiBo, dwander, lezko, Fox_VK, kadibudka, Frenzy 22 pro a Blast, GRIF, Smetak, zelvicka, SLoN, Sotna[A], Orlan, w3m, riddick09, Queller, kbtmichal, Aggie, CrazzYdiot, Highlander, lilo, Traitor, Danny991, Nekromancer, romanpazout, Zikmo, Foo_Fighter, Frisbeeman, bosorka, Wery, teye, DarkAngel, Johny--X, lerra, Trny, Rimmer, ubozak, WaRi, Moskva, bounick, sg_sysel, heiselpapier, Darmy, melounovycukr, Tristy, TheTiger, Sobik_Andus, paapi, redog, mhato, Decado25, Rimmoncze, Wendigo, Marsian, Kogaku, Harys, SkyHaven, ManSlayer, Kakodemon, iNs3cT, sparasis, mickelangello, DeathsDream, soustruh, spacak, Inf1n1tyy, freaky_tomato, Mania, Edu, miloso, MistrBuBak, Nevermore, Sha-a-kaa, Fenris, speedy89, Neuromancer, wegas, love--sucks, SkweerookL, Ondra_99, Alf, woody, Marcus7, Datel, sevenjetc, Severina, KaseO, machulka, Katschaba, Bakys7, Hammer, trepka, Diplomat, kapoka, DeeDee, YoSarin, Draky, ChuckNorris, chachan, suah, Ondruch, shaggy, Ripper, Funin, fatman, Cernunnos, manikmanik, Wlk, smoulinka, srobka, Slay, tomcoko, alaqella, picis, LosFilipos, luciferrus, Witek, sangrila, radhol13, zelvak, Xan, wotas, arain, Pajusa, kecal_op, tomzi, Schmeeczko, jituli123, Mjuzikolog, skeblik, joocker, simply_v, Deneb, Tommycz, Sinistra, Frostys, Altair, Maty991
132 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 9,63 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

20:59
Smetak: mě by zajímalo co konkrétně tě t...
Smetak
mě by zajímalo co konkrétně tě tak pobavilo že si se o tom s námi musel podělit
blablablablablablabla
22:51
Nadneseny: Re: mě by zajímalo co konkrétně...
Nadneseny
Mě se to líbilo, až na tu gramatiku samozřejmě.
00:09
Frisbeeman: Re: mě by zajímalo co konkrétně...
Frisbeeman
Autor si plete absurdní humor s absurdní blbostí...
Zidane by vám ukázal!
21:48
Finelf: :D
Finelf
Monster stěr! Me pobavil
23:08
Matess91: Jé, ani nevíte jak jsem šťastný,...
Matess91
Jé, ani nevíte jak jsem šťastný, už asi tři měsíce jsem hrdým ne-vlastníkem Facebooku, a přesně tyhle infantilnosti jdou teď mimo mě. :)
"Jen dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost.. s tím prvním si ovšem nejsem tak jistý" Albert Einstein
23:17
Nadneseny: Re: Jé, ani nevíte jak jsem šťas...
Nadneseny
Všem hrdým ne-vlastníkům facebooku a obzvláště těm, kteří na něj s oblibou kydají hnůj domnívajíce se, že tak dávají najevo svoji intelektuální převahu bych tímto chtěl vzkázat: facebook se dá využívat i rozumně a může být velmi užitečný.
23:27
Matess91: Re: Jé, ani nevíte jak jsem šťas...
Matess91
Vážený Pane Nadnesený (Ten úvod jsem si nemohl odpustit, líbí se mi ten nick.), abych pravdu řekl, kde zde vidíte že bych na něj kydal hnůj? Či náznaky mé snahy o intelektuální převahu? Jediným důvodem proč jsem ho smazal, je ten, že pro mne v tuto chvíli užitečným není a ani být nemůže a proto jsem šel cestou menšího zla. Facebook jako službu obdivuji, vidím v ní velikou perspektivní budoucnost a pan Zuckerberg má můj obdiv, přesto ve chvíli kdy je Facebook využiván jen jako internetový deníček brečících dětí, nechci být konfrontován s jejich každodenními nářky a proto jsem se rozhodl odejít, a ano, jelikož jsem chtěl ukázat jistý protest a vzdor vůči nim, nikoliv vůči Facebooku, rozhodl jsem se pro jeho úplné smazání, přičemž ve chvíli, kdy ho budu potřebovat, není nic snazšího než se znovu zaregistrovat, s čistým, možná ne štítem, ale rozhodně s čistou zdí. Tímto bych vám tedy chtěl vzkázat, neodsuzujte na základě jednoho příspěvku, ač se to může zdát zvláštní, někdy se zmýlíte. :)
"Jen dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost.. s tím prvním si ovšem nejsem tak jistý" Albert Einstein
21:49
Nadneseny: Re: Jé, ani nevíte jak jsem šťas...
Nadneseny
Za prvé - byl jsem teď několik dní offline, čili jsem nemohl reagovat dříve, tedy se mohlo zdát, že se vyhýbám diskusi, ačkoliv tomu tak není. Doufám, že si to ještě někdo přečte, obzvláště pak Vy, kolego Matessi

Za druhé - s Vaší reakcí na mou reakci mohu víceméně souhlasit, nicméně ta bohužel nekoresponduje zcela dokonale s Vaším původním příspěvkem. Přečetl jsem si jej znovu a musím konstatovat, že náznaky intelektuální převahy tam prostě jsou - sice skryty mezi řádky, což skýtá relativně slušnou příležitost je popřít, nicméně jsou. To, že nejsou vyjádřeny explicitně, samozřejmě znamená, že kdo chce, tak může říct, že to tak nemyslel či že je tam nevidí a opak nelze prokázat. K tomu bych ještě podotknul, že není až tak rozhodující, zda je tato "nadřazenost" do příspěvku vsunuta úmyslně, nebo zda se jedná o jakýsi latentní stav, jehož prezentace není přímo záměrná.

Za třetí - tento Váš příspěvek je jen jedním z mnoha; v podstatě je náhoda, že jsem reagoval právě na Vás. Uznávám samozřejmě, že mnoho těch ostatních příspěvků je mnohem explicitnějších a patrně by jako cíle mé poznámky posloužily lépe.

Za čtvrté - dovoluji si Vám tímto nabídnout tykání :).
00:17
Kakodemon: vzhledem k tomu, že facebook si
Kakodemon
vzhledem k tomu, že facebook si v podstatě každý dělá sám, tím jaké přátele si tam dá, tak moc nechápu ty stížnosti. A na řetězové statusy typu "kdybych byla bla bla...kdo souhlasí ať dá to se mi líbí" jsem alergický...hodně. Ale nefrajeřím na lamerovi jak jsem někoho na facebooku setřel, protože TO SE MI NELÍBÍ.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1867 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2072 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2287 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

Zelvi
před 30 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 60 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 68 dny

K hlášce #72023

Já nesnášim eelona, ale tesly js


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.