Detail hlášky #15221

<a> Proč by to dělal, přece musí pravidelně střídat a když v jeden den dává Vary, tak záznam musej bejt zase Vary, ne? To nevíš? To je nová Otíklogika :)
<b> áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
<b> ty mne chceš zabít, prevíte!
<a> prečo revetě, pán kalús? :)
<b> mám na plné pecky píseň a do toho aau, mi málem vyskočil mozek z hlavy :-P

Komentář: ICQ zvuky jsou zlo :)

Informace o hlášce

Datum přidání: 9. 3. 2008
Kategorie: Hlášky
Autor: Zidane (1 hláška)
Hlasování: mudrc, tomcoko, Snowy, Cestmir, sg_sysel, Finelf, Lekan, Av3ng, Emer, RadasKasna, Deneb, czKarlos, Gamedav, Blanch, JackSwigert, Becher1, Alind, razden, Zuhabify, subzero 25 pro a Fun1k, Kozel, dikobraz, Bloody, fernet, Risinek, PIL, fantomasox, Schmeeczko, codex, DanDan, Derfight, Artron, Jana, yannush, GH0ST, Tristy, simply_v, Tomousful, Gergej, onders, Alf, ProfesionalniParchant, shitman, KUKAHOJ, Traitor, Citronek, Jackass, burundunguru, iann, Tommycz, UnLiMiTeD, Dibow, Nevermore, kubiss, jamail, Tominas, Raqator, Wery, Joanne, Swarley, Imrich, SkweerookL, trepka, mariffka, luce, PikoPirat, DeathsDream, Cinska_polivka, alaqella, spiderpig, GRIF, Datel, thekubajs, Hunky_Dunky, kudli, Dykeslag, Vlk, Fenris, Mania, vlk_93, happyna, Lamateam, Sparkes, teye, MonnySa, Amunak, Redik, Bajy, zelvak, Akamaneth, Gianni, Eriq, zivocich, mopak, lentiilka, Pididi, Bakys7, Ssin, freaky_tomato, Indy, joocker, Cureman, webera, Hans, Orlan, Sotna[A], cokoladova-poleva-s-jahodovym-dzemem, BC, highbinder, honzaik, Scr1899, Saraph, Xardaxis, Cooler, kvidooo, wax07, magalhao, rosoll, sangrila, pk1w5, HateMePls, joolana, krystof, krummerl, Dasadek, Highlander, Maty991, widva, reveleR, nonamer, Winters, screen, Dangel17, -TooM-, Moneta, Mysharr, oboth, Pospec, Pista_Hufnagl, M4rtin, Araxan, snowflake, Diplomat, Doktor, Ryoma, zoe37, smrduty_kojot, kecal_op, DarkAngel, hocikto19, lerra, mateso, pajajapa, DasHobby, poskakujunalince, queeny31, Jitka12345, CIMBI, Haleck, unchained, Suerte, FlloiD, dandanik, wiwik, Sajrus, huhulesny, naituf, Baklazan, ilyria, AlterEGO, MaGGi, pan_Inkognito, Melchior, Zuza-chan, gensilver47, TONY-VOCKO, emdziel, Kogaku, SpeOp, CZillySKillers, janejswt, Bay23, DarthOptimus, Swoopy, Leech, DannyHM7, Witek, KW42, LuckyStrike, trainmaster, Frostys, Wendigo, DragoonX, Hammer, Satrembuil, w3m, Cyberdragon, vooten, medo24, Mairiel, belisek, zoca, Asec, love--sucks, kasino, Spiderwoman, NaxashiDifisine, Jonnz, Mermeoth, DaUr, NINX, Tceld, arxarios, DARTHPraetorian, Somzmeteny, schneck, PinkFOX, kbtmichal, ChromN, osaka, TolSinion, torquemada, chernobyl, indigomejor, Rimmer, monica03, Allka, Sed, cylindr, Hamagen, ToooooM, DirtyHarry, Selosta, wailord, Gasert, Altair, Zelvi, Lolek95, honeybw, sirarag, Sejsel, Aelin, vife, psychous3, Vevoda_Wolf, kapoka, hater, Einherjar, While
281 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 5,59 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

19:37
Starlett: Otřesné zvuky
Starlett
Však on taky nikdo nikoho nenutí mít je zapnuté, že?
Is it a bug or a feature?
21:32
STEHNO: Re: Otřesné zvuky
silhouette
ICQ je mrcha zrádná....spustíš ho a nikdo nepíše, takže ti nic nebrání v poslechu a zákon schválností zaručí že ve chvílí kdy si zhlasíš oblíbenou písničku někdo napíše:)znám to a líbí se mi komentář=+
Přezdívka naznačuje IQ dotyčného....souhlasím:)
21:56
honzoid: Re: Otřesné zvuky
silhouette
+? tobě přeskočilo :-/
23:17
Bloody: :-D
silhouette
Tak to GL ve vaši budoucí spolupráci :-D
14:26
Risinek: trapné... hrůza a děs... chtěl s...
silhouette
trapné... hrůza a děs... chtěl ses pochlubit že si umíš dat repráky trošku víc nahlas?? :/
16:13
Ailee: Cože,Zidane?!
silhouette
Milý Zidane,muži bez humoru!
Nechápu,jak můžeš do každého rýpat a poučovat nás (ne,to opravdu C00L a vtipné není),když máš sám takovouhle stupidní citaci. :P
fuck it
21:59
insaina: Re: Cože,Zidane?!
insaina
no ale má jednu, nelíbila se, ale nehádá se tu v komentářích a nepřidává další blbé citace... a tahle není vyložený odpad - nic moc, ale nechce se mi ani blít ani brečet ani něco rozbít .)
to se o většině autorů poslední doby rozhodně říct nedá... většinou se mi chce všechno dohromady a autor se pak navíc hádá a za 10 minut přidá další blábol
můj fialový poník už nemůže pít marmeládu z komína, protože mu slepice nedělají dobře | nemám ráda banány a loupu je od stopky
21:33
brainbow: Re: Cože,Zidane?!
silhouette
:-D ja tak asi v 70% se zidanovymi nelichotivymi komentari souhlasim a i kdyz pripoustim ze ta jeho hlaska neni uplny odpad, vyraz: " mám na plné pecky píseň " malem vyrazil mozek z hlavy me :-D cela kritika wypatlanstiny co ji pisou jenom fosilove pro me sla do kopru XD
16:18
Zidane: Re: Cože,Zidane?!
Zidane
Co se "mám na plné pecky píseň" výrazu týče, tak B nejsem já - já jsem A a kopíroval jsem to jak to vzniklo. Proto taky třeba "pán kalús" - interní vtip. Kalús - kalous - B jsem někdy v roce 2006 překřtil na Kalousa ušatého, protože ve volbách volil lidovce, tedy tenkrát Kalouska, zdravíme nynějšího posluhu pana knyšete.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
19:49
webera: Re: Cože,Zidane?!
silhouette
věřím že: většinou se mi chce všechno dohromady a autor se pak navíc hádá a za 10 minut přidá další blábol nebylo myšleno doslova :D protože to sem de dát 1x za h
00:13
insaina: Re: Cože,Zidane?!
insaina
To až s novými pravidly. V době, kdy jsem ten koment psala, to omezeno tuším ještě nebylo.
můj fialový poník už nemůže pít marmeládu z komína, protože mu slepice nedělají dobře | nemám ráda banány a loupu je od stopky
16:45
Lexafon: Re: Cože,Zidane?!
silhouette
to je tak úžasná.......PIČOVINA... ://
14:20
thekubajs: Re: Cože,Zidane?!
thekubajs
Zklamání. u člověka co (většinou negativně) komentuje skoro každou citaci jsem čekal něco kvalitnějšího...škoda.
06:32
drndak: Re: Cože,Zidane?!
silhouette
přesně tak
16:10
kreca: Re: Cože,Zidane?!
silhouette
přesně tak je to chudák
bez blbejch názorů prosím
17:48
Lamateam: Re: Cože,Zidane?!
silhouette
Ano, mluvíš mi z duše.
18:13
Blendy: Re: Cože,Zidane?!
silhouette
přesně..
18:33
nk8215: Přesně proto
silhouette
mám Mirandu:-)
Wie nennt man ein um Hilfe rufendes Ferkel? Notrufsäule
07:16
Gianni: Re: Přesně proto
silhouette
No a co? Já mám Pidgina a taky to sem netahám. Teda teď už jo :)
22:06
Cecko: To ses moc nevytahl
silhouette
Do kazdeho rypes a davas zaporne hodnoceni a sam tu pises take sr**ky. Prvni tu sam napis neco normalniho a pak poucuj a delej chytreho.
19:46
webera: Re: To ses moc nevytahl
silhouette
dokonalý výstih reality :DDDDD
17:07
nakopnuta_sova: Re: To ses moc nevytahl
nakopnuta_sova
Typická kritika začínající "sám nic nemáš a ostatní kritizuješ" a když dotyčný něco přidá, kritika se změní na "podívej se na tu sra.ku, cos přidal a šoupej nohama"... typický příklad přísloví o holi na psa.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
09:36
Ssin: To má být vtipné ??
silhouette
To má být vtipné ??
22:54
Cestmir: Ja davam + za snahu a verim, ze
Cestmir
Ja davam + za snahu a verim, ze se pristi citaci polepsi :D
Kdo sa bojí, zle mu stojí.
21:19
hydebary: jak jsem čekala, Zidane... zde j...
silhouette
jak jsem čekala, Zidane... zde je převtělený slon. narovinu a objektivní kritikou, ne jako ta tvoje kritika k mé hlášce.-> vtipné to neni. zkus to znovu.
19:41
webera: revenge
silhouette
nebýt tvého komentu k mojí hlášce tak by mě ani nenapadlo se sem podívat, jelikož si to udělal, podíval sem se a zjistil sem že tvá jediná hláška je víc než trapná je doslova epicky ubohá nyní sem vyslovil co sem chtěl (jestli mám pravopisné chyby tak se omlouvám každému čtenáří )
19:45
Traitor: Re: revenge
Traitor
Aspoň toho nechal a necpal sem další jako ty.....
12:15
Tominas: mně se líbí, jak se na tuhle hlá...
Tominas
mně se líbí, jak se na tuhle hlášku choděj vybít blbečkové typu webera, který akorát nedokážou přenýst přes srdce to, že jim Zidane zkritizoval jejich hlášku :D
If you want to appear smarter, hang around someone stupider.
23:49
honeybw: Re: mně se líbí, jak se na tuhle...
honeybw
Kdo seje vítr...
17:39
mravenec: komplex?
silhouette
Myslel jsem, že moje hláška je fakt špatná, ale koukám, že Zidane takhle nekomentoval jen mě. Viděl bych to na nějaký komplex :). Utrhni si kule a strč si je do nosu-asi to nepomůže, ale třeba si pak budeš pamatovat že mě tvuj názor nezajímá:)
11:26
naituf: Re: komplex?
silhouette
Stejně jako nás nezajímá tvůj názor ;-) Takže si udělej s koulema totéž a třeba si to taky zapamatuješ...
Žádnou vtipnou hlášku nemám. A třeba ani mít nebudu... No a?
17:51
Pista_Hufnagl: Pořádná slabota :(
silhouette
Pořádná slabota :(
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
16:14
Zidane: Vážení, tak tohle je učebnicový
Zidane
Vážení, tak tohle je učebnicový příklad toho, proč by velký woody měl k citacím dát i datum přidání.

Tahle citace je pěkných pár let stará, pro staré jádro lamera by mělo stačit, když řeknu "to jsem ještě přidával na starou verzi lamera".

Prapůvodně jsem chtěl, poté, co jsem zahlédl komentář k citaci, kde byl autorem "Zidane" začít řvát, že to má woody rozbité, že jsem v posledních letech nic nepřidával. Pak jsem se podíval a ano, je to ta jediná citace, co jsem sem kdy přidal a je to tak tři roky staré hrubým odhadem.

Takže ano, tohle je můj hříšek mládí, ale když jsem viděl, že se to neujalo, sklapl jsem kufry a začal se řídit heslem "dva dny přemýšlej a pak teprv pošli citaci, pokud ti i po té době přijde vtipná". Někteří jiní se, jak víme, hádají do krve.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
16:16
Zidane: Re: Vážení, tak tohle je učebnic...
Zidane
A ono to i je koukám - datum přidání - vidět. Dejte si kurzor na čas prvního komentáře a uvidíte 9. 3. 2008 - takže tři roky, slovy TŘI ROKY stará citace - hřích mládí.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
16:20
Zidane: Re: Vážení, tak tohle je učebnic...
Zidane
A opět koukám - on tam čas přidání je jasně vidět. Tak si snad. lidi, můžete uvědomit, že to byl dle data hříšek mládí. Neprošlo, tak jsem sklapl, sledoval situaci a teď už bych takovouto citaci nepřidal :-)
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
18:39
Maailmameister: Re: Vážení, tak tohle je učebnic...
Maailmameister
Jakoby záleželo na tom, co člověk přidal kdysi dávno.. To přece nemuže ovlivnit to, že chce vyjádřit svůj názor na dnešní citace, které nejsou o moc lepší, ba horší.
Já mám taky jednu dost starou citaci, odhadem 2 roky starou - kritiku jsem přežil, v komentářích jsem neotravoval, poučil jsem se, ale teď když něco napíšu do komentářů, slyším jen "A co ta tvoje sračka OMG XD", "Tak se ukaž ty ty*** *** **, to tvoje je trapné" atd...
Každý má právo na názor bez ohledu na to, jakou, nebo kdy hlášku přidal. Některé vaše reakce jsou fakt dětinské..
Really?
00:27
core2: Re: Vážení, tak tohle je učebnic...
silhouette
jo sklapl, aháá - 8000x minus? Tisícovky nesmyslných, nic neříkajících komentářů?
00:32
Zidane: Re: Vážení, tak tohle je učebnic...
Zidane
Sklapl ohledně přidávání hlášek, jak ví každý, kdo to tu sleduje častěji než "jen nakouknu", popřípadě "přidám krutopřísně hustodémonskou hlášku a pak se hádám s těmi suchary, kteří to nepochopili".
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
22:30
kry-shot: Re: Vážení, tak tohle je učebnic...
kry-shot
Ale je tam těch 1000 plusů a navíc jen u těch kvalitních hlášek. Za to, že je tu spousta pitomců, co sem dávaj blbosti on nemůže.
http://www.lamer.cz/quote/22075, http://www.lamer.cz/quote/29219#comment_37725
17:32
Kaitya: OMG=ohřej mi guláš
silhouette
a potom mi osol bulvu.......
15:50
krystof: skoro 5000 komentu...proc to vub...
silhouette
skoro 5000 komentu...proc to vubec delas? bavi te to?
19:25
Becher1: Teď už to sice aktuální není (ch...
Becher1
Teď už to sice aktuální není (chvíli mi trvalo si přečíst všechny ty komentáře) ale podobná věc se mi stala hnedka před přečtením jediné citace legendárního lamera Zidana :) Za autora plus, za hlášku nehodnoceno, adminům za Zidana obrovský mínus! Styďte se!
Nebo s tím žlutým kabelem?
19:01
zoca: Bylo toho tady řečeno dost... Ka...
silhouette
Bylo toho tady řečeno dost... Každopádně po přečtení toho všeho fakt některý nechápu, kritiku by měl umět snášet každej, nj ale tak Zidane v poho, ví že to byla sra*ka a uzná to, ale lidi co se tu bráněj jen za to že od něj dostali mínus no coment... Ale jak by to tu vypadalo, dyby každej dával jen tak na potkání pluska?! Lepší xxxx mínusů a pořádná zábava, než xxxx plusů a hovno z toho! To by ty stránky byly hodně brzy v prdeli...
13:15
DirtyHarry: A co tím chtěl básník říci? Hoch...
silhouette
A co tím chtěl básník říci? Hochu...vyser se na hlášky, když žádný k zasmání nemáš.
00:00
honeybw: Re: A co tím chtěl básník říci?...
honeybw
http://i.imgflip.com/1bh6.jpg Aspon ty komentáře sis mohl přečíst, hochu...
01:18
nakopnuta_sova: Re: A co tím chtěl básník říci?...
nakopnuta_sova
A co tím chtěl básník říci? Hochu...vyser se na hlášky, když žádný k zasmání nemáš.

No a to jsme u jádra pudla.
"Hochu, vyser se na hlášky, když žádný K ZASMÁNÍ nemáš" - dokud nemám hlášky, mám se na to vysrat a když hlášky přidám, mám se na to taky vysrat, protože nemám hlášky K ZASMÁNÍ" - a kdo rozhoduje o tom, zda jsou moje hlášky k zasmání? Uražený pan autor, který pošle do háje všechno jen proto, že jsem to napsal já?

Ale no tak, uražení autoři, ale no tak...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
07:54
While: Re: A co tím chtěl básník říci?
While
No, od toho jsme tu my ne? Abychom to probrali. :)
I don't know and I don't care.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1211 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1516 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1867 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2072 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2287 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

Zelvi
před 30 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 60 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 68 dny

K hlášce #72023

Já nesnášim eelona, ale tesly js


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.