Kategorie
Přihlášení
Uživatelé online
Nejnovější hlášky
Nejnovější příspěvky
TOP 10 Space Invaders
8810
naparcipiskapa
7680
Edu
7360
Finer5950
7330
RIPPERSVK
6100
mati
5970
Lemra
5630
Markuus
5080
Marthy
4800
joocker
4460
urbancikpetr
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.
Re: Pointa?
Je fascinující, že v podstatě dvě jediné ženy tady na Lamerovi obdařené mozkem jsou stižené morem vegetariánství. V tom musí být nějaká souvislost.
Re: Felace ve večerce? No potěš
No já ti nevim...
Re: Pointa?
Jo, posledních pár hodin nechat bez pokličky a nedolévat, ať se to kapku zredukuje.
Re: Pointa?
No dobrá, to rodové postižení tě omlouvá.
Takže - kdykoli budeš dělat nějaké (jakékoli) maso, nebo šunku, nebo špek, nebo škvarky, prostě cokoli od masa či tuku, tak ty odřezky, co ti zbudou, zabal do pytlíku a vraž do mrazáku. A až toho bude tak kilo, celý to dej do ooobrovského hrnce, přidej hrst celého pepře, deset kuliček nového koření, sůl, petrželovou nať, jednu cibuli (neloupat, jen překrojit a na řezu osmažit dozlatova na olivovém oleji a i s tím olejem nalít do hrnce), nakrájenou kořenovou zeleninu (zhruba stejně všeho - deset deka petržele, mrkve, celeru), půl kedlubny, a špetku nastrouhaného muškátového oříšku. A celé to dej na úplně nejmenší plamínek, přiklop pokličkou s odfukem (taková ta dirka, aby nevyskakovala) a nech minimálně dva dny lehce probublávat (samozřejmě je třeba občas dolít vodou nadoraz). Pak si vezmeš druhý velký hrnec, na něj posadíš cedník, vyložíš ho nejlépe perlanem (ale postačí i čistá a hustě tkaná utěrka) a vývar krs to přefiltruješ. Část se spotřebuje rovnou, zbytek je nejlépe zamrazit. Já su šílenec, já to vařím dny tři, ale i po těch dvou je to vývar jak stehno, to postaví na nohy i mrtvýho.
Re: Felace ve večerce? No potěš
Ty hele, Maryšo, nedáme si raději pivo?
Re: Felace ve večerce? No potěš
No ale tys mluvila o tom, na co nemyslím. Což, jak ses přiznala, vlastně nevíš. Tohle nemusím okecávat, ty se diskvalifikuješ sama :)
Re: Felace ve večerce? No potěš
No schválně - na co?
Re: Pointa?
Rozmarýn do sádla??? Nic ti neřeknu!
Re: Pointa?
Nejlepší je přidat jenom sůl a pepř. Nicméně každému podle jeho gusta. Já věděl, že tvůj mlsný jazýček neodolá:)
A až ti prozradím recept na OPRAVDU luxusní vývar, to se ti teprv budou dělat boule za ušima :)
Re: Máš zcela pravdu
Jak malej Jarda:))))
Mám tě! :)