Kategorie
Přihlášení
Uživatelé online
Nejnovější hlášky
Nejnovější příspěvky
TOP 10 Space Invaders
8810
naparcipiskapa
7680
Edu
7360
Finer5950
7330
RIPPERSVK
6100
mati
5970
Lemra
5630
Markuus
5080
Marthy
4800
joocker
4460
urbancikpetr
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.
Re: Ja tam pivo nevidim, jen sam...
Plzeň jsem pila asi jenom v Plzni, takže jak chutná v Srbsku netuším:) Z tama mamka dovezla nějakého Jelena. Ale udivuje mě, že si nehlídají kvalitu a chuť i jinde ve světě - vždyť jim to dělá špatnou reklamu.
Re: B si myslel, že konečně přij...
Opravdu je takový problém občas použít čárku, nebo tečku? Rozluštit se to samozřejmě dá, ale 4sI St3JnJE jEdN0duShE jAq tOhLet0...
Re: Ale houby, vážení,
Ke špagetám přes zimu jedině protlak:) A v létě rajčata ze zahrádky (v zimě ta kupovaná nemají moc chuť).
Ale pozor - zrovna Tesco kečup (premium kvality, nebo jak to mají označené) vyšel v dTestu jako jeden z nejlepších (pokud si to dobře pamatuju, tak i lépe než Heinz), takže ne všechno Tesco je špatné. A no name věci z lídlu se taky docela často umisťují na předních příčkách. Problém je v tom, že normální člověk nemá moc šancí zjistit, co vlastně jí, pokud by v obchodech nestrávil hodiny čtením etiket a porovnáváním s normama a vysvětlivkama.
Nedělní oběd - děkuji, právě jsi mi připomněla otřesný zážitek, kdy jedna vzdálenější příbuzná na své narozeniny uvařila nějaké jídlo ze sáčku, vůbec se to nedalo jíst a ona se ještě chválila, jak není šikovná :( Naštěstí k ní nechodím na obědy každý týden.
Babicu nemusím, ale nahrazování surovin jinýma mi jako velký prohřešek nepřijde. Nemám ráda kopr? Proč nezkusit udělat koprovou omáčku z jiné bylinky, sice pak už nebude koprová, ale kdo říká, že to bude špatné?
Re: Ale houby, vážení,
Co meleš za hovadiny? Řídit se každý podle tvé rady, tak dneska stále jíme kořínky a žvýkáme syrové maso. Jak si myslíš, že vznikají nové recepty? Tak že se vaří pořád a stále podle těch starých? No to asi těžko.
Přečti si jakýkoliv časopis o vaření a určitě v něm najdeš něco jako: chcete-li být dobrým kuchařem, nebojte se experimentovat! Jasně, když si v restauraci objednám svíčkovou na smetaně, tak jsem ráda, když mě upozorní, že ji nedělají klasicky, ale na karamelovém základě. Ale co? Stejně jsem si ji dala a byla perfektní!
A zkoušel sis někdy vařit podle norem třeba od Runštuka (učí se podle nich na školách)? Právě tu svíčkovou jsem podle nich vařila a kdybych tam dala všechno koření, sůl a ocet, co v nich bylo uvedeno, tak se to nedá jíst!
Pohlreicha docela uznávám, ale v tomhle by s tebou URČITĚ nesouhlasil.
Re: Ja tam pivo nevidim, jen sam...
Měla jsem za to, že Amstel je nizozemský, není?
Já to piju u nás v jedné hospodě, kde mají nealko řadu od Tomy, ze které si nějak neumím vybrat a čepované pivo občas nestojí za moc, nebo chybí sklo, nebo chci ubrat na alkoholu,... Ale je fakt, že chuťově to má k pivu daleko.
Re: Ja tam pivo nevidim, jen sam...
Je fakt, že citrónový staropramen moc jako pivo nechutná, ale občas si ho dám, když z nějakého důvodu nechci klasické pivo. Je to lepší, než většina přeslazených, předražených nealko nápojů :)
Re: Ja tam pivo nevidim, jen sam...
To už si nepamatuju:) někde jsem to viděla, tak jsem to zkusila a moc dobré to nebylo...
Re: Jesli někdy uslyším svou dra...
Možná mě nemůžeš chytat za slovíčko:) I můj muž si umí uvařit sám, stejně jako já umím vyměnit kola u auta a pověsit si poličku. Ale je pro nás pohodlnější, když já vyperu a on vymění žárovku. Chtěla jsem prostě říct, že bych byla hodně naštvaná, protože označení "stará" se mi vůbec nelíbí.
Re: Ja tam pivo nevidim, jen sam...
Pokud mě paměť neklame, tak jsem zkoušela švestkového. A jo, jeden se mi dopít podařil:)
Re: Ja tam pivo nevidim, jen sam...
A něco, co se nestáčí v Plzni?