Detail hlášky #72799

<ona> Tak ja nevim, v obchode platim 100,-,dam ji 200,- a ona nic... Rikam, dala jsem vam dvoustovku, se na me podiva, hodi ksicht a pry to je automatika :-) ...tak sem ji asi ten tringos mela nechat,ne?
<on> Já platím bezkontaktní platební kartou, k tomu nasadím standartní nasraný výraz č.2 kterým častuju dýlery z T-mobilu, a tohle se mi nestává..
<ona> a jak vypada nasrany vyraz c.1? :-)
<on> to nechtěj vědět, to zná jen náš vedoucí když chce abych přišel v sobotu do práce..

Informace o hlášce

Datum přidání: 19. 5. 2014
Kategorie: Hlášky
Autor: kodl1 (1 hláška)
Hlasování: Kolouch, DanBlack, Schade105, drtikol, Remixxx, Kunacek, LamerFanda, Komunard, davidt, cylindr, JonSnow, buz24, anezkaceska, Milhauzz18, Witek, Mar666, killercat 17 pro a suah, freaky_tomato, MistrBuBak, PSK, Einherjar, subzero, kudli, hasa, Darik, Moskva, Natsumii, Zelvi, pute, Mermeoth, arxarios, piol, Zuza-chan, wegas, Rimmoncze, mhx47, razden, Wabbit, Chopper911, Tutanken, Sed, Radek9, Dyfer, Frostys, Rimmer, SkyHaven, tualka, xkox, Deianeira, While, Alf, Nevermore, Chosen, vinczenzo, edgar_allan, Altair, Schmeeczko, Stickman, Suril, krpajda, Hamagen, nasty, Dovi, CindyChambell, starbuck, CarpeNoctem, madbaker, izzi_cz, czHONAN, Beerius, puki, Vevoda_Wolf, Sobosss, Cercly, Taboard89, Hammer, Edgarix, krutoslav, WellBloud89, Nighters, togi, Kurosawy, sevenjetc, peanutka, Vrchov, sasagin, Sousuke_, Lorandel, crooty, Bendom, baffiak, x800, Neuromancer, Smrsta, kapoka, Slim2, SmallMongoose, Crazy_Ivan, CrazzYdiot, ZdenekH123, PikoPirat, Bellatrix, zgrossl, Flad, Atanono, Hal9000, Vincent, Lucky, ladys91, Juggernaut, toop, Blast, fatman, hater, majlos91, LosFilipos, Rupreecht, Bilskernir, naituf, tristaver, bender123, Matesss, jenist, Apophis, MartinezZ, Niah, lennyd, Foxtrot, Maty991, chachan, Finarfin, ilyria, vasek004, Marcus7, Brambor, zelvak, horusqo, Markuus, SkweerookL, kbtmichal, Najte, h0das, Lemra, oprs, Annacerv, Edu, YDraigGoch, Komaar, KorYi, Sniclman, Tinnarr, belisek, pavelnop, Puni, GRIF, def84, TidO, mrMys
142 proti
V oblíbených: Mar666 1 uživatel
Oblíbenost: 6,78 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

15:49
Taboard89: No a? Naprosto obyčejnej rozhovo...
silhouette
No a? Naprosto obyčejnej rozhovor...fakt by mě zajímalo, co motivovalo autora k tomu, aby to přidával na stránku, kde se shromažďujou vtipný útržky internetový komunikace.
16:17
kodl1: to Taboard89, a ty už jsi přispě...
silhouette
to Taboard89, a ty už jsi přispěl něčím lepším? Ne? Tak nekritizuj...
16:24
togi: Re: to Taboard89, a ty už jsi př...
togi
od odpovědi existuje taková zelená šipečka a když na ni najedeš myšítkem, tak ti vyskočí nápis odpovědět;-) To jen pro příště, ať nemusíš psát to Taboard89. Navíc když nechceš být kritizován nebo nesneseš kritiku, tak neposílej hlášky
V dnešní uspěchané době jsou někteří lidé IN, někteří OUT. My jsme OFF ROAD.
16:26
Taboard89: Re: to Taboard89, a ty už jsi př...
silhouette
Vzhledem k tomu blábolu, co napsal, bych ani neočekával, že bude umět používat zelenou šipku. Osobně jsem překvapenej, že dokáže psát relativně bez chyb :-)
16:25
Taboard89: Re: to Taboard89, a ty už jsi př...
silhouette
Máš plus, tohle tu už dlouho nebylo :-)) Hele, já bych tu samozřejmě MOHL vyblejt obsah svejch konverzací z FB, ICQ atd., nicméně tak nějak dokážu posoudit rozdíl mezi průměrnou a vtipnou konverzací a nemám zapotřebí otravovat tu lidi s těma průměrnejma :-)
16:40
kodl1: Re: to Taboard89, a ty už jsi př...
silhouette
Ano, s heslem:"Průměrnou hlášku nepřekonám, ale v rýpání nemám konkurenci".
18:03
ESESEL: Re: to Taboard89, a ty už jsi př...
ESESEL
Víš, i kdyby argument "nic takového jsi nikdy neudělal, takže nemáš právo kritizovat" platil u výtvorů (filmy, obrazy, hudba) - což neplatí - rozhodně by stejně nemohl platit u hlášek, protože ty se cíleně nevytvářejí - to je dokonce zakázáno - hlášky se prostě stávají. To je jen o štěstí, komu se stanou a komu ne. Jeho smysl pro humor na to prakticky nemá vliv.
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
16:26
Teramon: Re: to Taboard89, a ty už jsi př...
Teramon
Aj-vaj, bude debata na téma nemůžeš kritizovat <předmět> pokud ho sám neumíš udělat líp?
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
17:12
nakopnuta_sova: Re: to Taboard89, a ty už jsi př...
nakopnuta_sova
Já k tomu řeknu tohle: "Nemusím mít vemeno, abych poznal zkyslé mléko." :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
16:38
kodl1: Takže: zelené šipky jsem si všim...
silhouette
Takže: zelené šipky jsem si všiml až po odeslání příspěvku, protože se schovává, a hlášku jsem přidal, protože se mi líbí víc než dobrá třetina těch, co tu už jsou.
16:51
kudli: Re: Takže: zelené šipky jsem si...
kudli
No, tak zřejmě většina uživatelů lamera nesdílí tvůj názor, smiř se s tím.
Čo bolo, to bolo, čo nebolo, to bude.
16:57
kodl1: Re: Takže: zelené šipky jsem si
silhouette
Já s tím problém nemám, ale docela mně udivilo, že 2/3 lidí co dali mínus nemají na Lamerovi ani jednu hlášku..
17:00
peanutka: Re: Takže: zelené šipky jsem si
peanutka
Protože nemají potřebu smát se každý chujovině, pretty simple.
Pobody's nerfect.
17:05
kudli: Re: Takže: zelené šipky jsem si
kudli
Víš, já sem chodím pobavit se hláškami, které zde jsou, případně o nich (a někdy i o něčem jiném) diskutovat. Žádnou hlášku jsem nepřidal, protože mi moje konverzace nepřijdou vtipné nebo mi přijde, že by nebyly vtipné pro nezúčastněné. Věřím, že to tak má i většina dalších uživatelů.
Čo bolo, to bolo, čo nebolo, to bude.
17:10
Foxtrot: Re: Takže: zelené šipky jsem si
Foxtrot
Foxtrot
RTFM -> dvakrát si přečti pravidla, čtyřikrát se zamysli a potom neodešli citaci.
23:06
peanutka: Re: Takže: zelené šipky jsem si
peanutka
Uniform
Pobody's nerfect.
00:55
tristaver: Re: Takže: zelené šipky jsem si
tristaver
Charlie
Dog person.
01:31
nakopnuta_sova: Re: Takže: zelené šipky jsem si
nakopnuta_sova
Kilo
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
17:12
kodl1: Re: Takže: zelené šipky jsem si
silhouette
Rozumím, taky se sem chodím pobavit, ale neměl jsem potřebu rýpat do autorů průměrných nebo nevtipných hlášek, a taky jsem věřil že to tak mají i ostatní.
17:59
ESESEL: Re: Takže: zelené šipky jsem si
ESESEL
Wow, jsi asi nikdy nečetl žádné komentáře, že? ;-)

Ne, vážně, já i chápu, že tě to pobavilo, ale tohle je holt jedna z těch, které jsou vtipné v daném okamžiku, v dané situaci a ostatní si spíš řeknou: "Hmm, bych asi napsal taky..."

Nechápu však jiné věci:
Pokud lamera neznáš, jsi tu poprvé, podruhé kvůli tomu, abys sem přidal tuhle hlášku - jak říkám, chápu, že ses zasmál, ale tak vtipná, abys kvůli ní objevil novou stránku a zaregistroval se tam, ti snad zase nepřipadá, ne?
Pokud lamera znáš, chodíš sem delší dobu, měl bys znát zelenou šipku. To tak nějak logicky vyplývá z vzhledu zdejších diskusí, že lze nějak reagovat. A navíc bys, jak už jsem upozorňoval výše, měl znát náš kritický přístup a minimálně by tě neměl tak překvapovat. Pak je ještě třetí možnost, že lamera navštěvuješ často, ale nikdy jsi nerozklikl komentáře, což je ale, pokud jde o mě, nejhorší možnost, nechci aby existovali takoví lidé, kteří jsou tak lhostejní...
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
10:27
Aristocrat: Re: Takže: zelené šipky jsem si
silhouette
Esesel argumentace taková, že jestli se proti sobě sejdem na střeše UK u toho cvičnýho soudu, budu mít respekt!
12:19
ESESEL: Re: Takže: zelené šipky jsem si
ESESEL
To se neděs, tohle je dáno mnohaletými zkušenostmi z lamera. Podobní ichtylové už tu byli tolikrát, že nad tím nemusím ani přemýšlet.
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
12:28
Aristocrat: Re: Takže: zelené šipky jsem si
silhouette
Abychom si tu mohli honit předstudentské ego - maturitu mám s velkou pravděpodobností s vyznamenáním (ještě čekám, jestli mi sedí body na aj), takže se snad sejdem v říjnu :).
12:43
ESESEL: Re: Takže: zelené šipky jsem si
ESESEL
Super, gratuluji.
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
12:48
Aristocrat: Re: Takže: zelené šipky jsem si
silhouette
Díky! Doufejme v růžovější zítřky a vtipnější frontu!
17:12
nakopnuta_sova: Re: Takže: zelené šipky jsem si
nakopnuta_sova
Protože vědí, že co třeba přišlo jim vtipné ve škole, v práci či v hospodě, nemusí přijít vtipné nezúčastněným, kteří u toho nebyli a dotyčné neznají.

A popřípadě vědí, že kdyby hlášku přidali, hned se narážky "kritizuješ a nemáš tu žádnou hlášku" změní na "kritizuješ a podívej se na tu srač.., cos poslal!". Takže když už se rozhodovat, za co dostanu od uraženého autora kartáč, tak radši za to, že nemám hlášku. To aspoň naštve jen uraženého autora.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
18:21
baffiak: Re: Takže: zelené šipky jsem si
silhouette
asi tak nejak. je mnoho konverzacii, pocas ktorych som sa velmi smial ked prebiehali. ale vzdy su zamerane na veci, ktore sa stali medzi ludmi s ktorymi si pisem

na tejto hlaske som sa dokonca pousmial, no neprisla mi na nieco co by malo nieco spolocne s "lamerom" a preto som dal minus, lebo si nemyslim, ze lamer je o vtipnych hlaskach, ale o vtipnych "lamerinach".

zvycajne (pokial nemam nejake promile v krvi) predtym nez dam plus, tak si spomeniem na "bitevny tank" a az potom zauvazujem, ci si dana hlaska zasluzi plus
00:30
naituf: Já spíš nechápu, proč nasazuje n...
silhouette
Já spíš nechápu, proč nasazuje nasranej výraz, když platí. OMG, tak pokud za to nechci utratit peníze, tak si to nekupuju. Pokud už si něco kupuju, tak se kvůli tomu netvářím jako kokot - teda, chtěl jsem říct "nenasazuju nasranej výraz č. 2"
Žádnou vtipnou hlášku nemám. A třeba ani mít nebudu... No a?
00:39
nakopnuta_sova: Re: Já spíš nechápu, proč nasazu...
nakopnuta_sova
Často za něco utratit peníze musím, ač bych nejradši neutratil. Nájem, inkaso... naštěstí se to dá platit bezhotovostně, takže nasraný výraz netřeba.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
12:22
CarpeNoctem: Re: Já spíš nechápu, proč nasazu...
CarpeNoctem
...daně, sociální, zdravotní... Tam ten nasranej výraz naopak patří velmi, i když vlastní platbu vůbec nevidíš :-)
23:03
naituf: Re: Já spíš nechápu, proč nasazu...
silhouette
Mno, nájem + poplatky platím převodem, socko & zdrávko platím převodem... Netřeba se ksichtit na monitor.

Přesto pořád nechápu, proč by se měl ksichtit na nebohého prodavače/prodavačku. Ti za to, že má potřebu, rozhodně nemůžou...
Žádnou vtipnou hlášku nemám. A třeba ani mít nebudu... No a?
02:00
nakopnuta_sova: Re: Já spíš nechápu, proč nasazu...
nakopnuta_sova
Souhlas. Proto bych nemohl pracovat u kasy. Vím, že chuděry pokladní jsou hromosvod nasranosti zákazníků. Jsou fronty - zjezdím pokladní. Máte jen osm druhů jablek a já zrovna chtěl devátej? Zjezdím pokladní. Atd. atd. No a s mou rychlonasíravostí bych u kasy dělal tak dva dny, pač bych někoho hodně rychle poslal tam, kam patří :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
02:09
nakopnuta_sova: Re: Já spíš nechápu, proč nasazu...
nakopnuta_sova
Na zdravotní ani ne. Jsou nemoci, jejichž léčbu by sis ze svého nezaplatil. Taková léčba rakoviny ti vyletí doslova do milionů hodně rychle. A to vím ze zkušenosti z rodiny. Takže zdravotní beru - dnes do systému dávám, zítra třeba budu potřebovat ze systému brát.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1237 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1542 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1893 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2098 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2313 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 25 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 56 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 67 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 77 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 86 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.