Detail hlášky #23600

<a> mam tento disk a chtel bych si koupit jeste jeden stejne znacky i kapacity. chci se zeptat jestli to nevadi ze budou stejny.
<b> Diskům to v zásadě nevadí, ale je třeba splnit podmínku, že se o sobě nesmí dozvědět. Obecně doporučovaná fyzická vzdálenost je cca 15 metrů, kdy už se nejsou schopni rozeznat ani za jasného počasí. Ovšem možná jste se ptal spíš na to, zda to třeba nebude vadit někomu u vás v baráku...? To už samozřejmě nejsem schopný posoudit.

Komentář: nákup PC komponentů

Informace o hlášce

Datum přidání: 30. 10. 2008
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: OpaGe, serenity, Amynka, ubozak, love--sucks, Wimpo, Sargon, Kvetko, Danol, fabiocz, LisaX14, SkyHaven, akbelx, beorn, Radek9, Severina, s1mp1, Pr3dator, Danik02, Cejda, jansv, BMJackal, KrizovaN, lemralina, saft, chylex, Herda, Slay, tomzi, |x_xXx_|, Harys, robbo99, Snowy, Orlan, McBobr, Matekiller, blueW200, Sobosss, Michi, incucu, Ptolemaios, queeny31, popik34, DMRaper, TomEF, abouttabs, Neuromancer, Pitrs, Cinvor, Almion, DMDave92, Wery, dwander, Sinistra, lerra, pitufo, kecal_op, kudli, Bety888, Seraph, Wauder, Sib, Dreamer1425, Mysharr, Mervin, Niika69, Mirator, Griffon, BahnoCZ, corwin_x, Ripper, Lugi, Marcel230, zgrossl, kadibudka, Liman, Matesss, jursmi, Liquor, Lemra, Accept, mike2406, katula7, JerichoBM, Snake, zelvak, Euriass, ladys91, Morv, Anthrax, sendvo, Taran, Schade105, ciakval, Raky, qwertzuio, krpa, DragoonX, soustruh, Sally, bkbosorka1, baik, aewin_cz, Ruprecht, tristaver, Ejmin, Shark94, bradl3y, anezkaceska, DARTHPraetorian, vasek004, Nufik, Mairiel, anela, czaki, rendlik, peanutka, Metodej, Lekan, Witek, dddddaviddddd, Pajusa, Marty008cz, freferg, inkara, Bart, Eveni, ipek007, DanDan, Lei, matrix17, Meer, Gego, spiderpig, mladek2, luciferrus, Jitka12345, Petr640, caarymary, Gobledon, lennygt500, bumbik, Orcist, pavelnop, JELITOcz, Maty991, calexman, PatchmaN, Ciko, Kagero, hostar, ScH0ll_kIll3r, vaevictis, dorry, Stevie, Milhauzz18, Loxcom, WellBloud89, Gasert, Rimmoncze, viacik, Komunard, ateras, oprs, SantaSatan, Finarfin, Thargas, Kwisatz_Haderach, Danad, Foxtrot, starbuck, Taboard89, piol, Kapitan, Ondruch, Denebola, SingulArita, Beerius, Elgurth, Elisabetha, despy, GorTavaro, Zelvi, Annacerv, Finer5950 506 pro a wegas, B-ree-m, w3m, PavlinII, Tinnarr, X4rd4s, oOJoKeROo, GH0ST, Scartty, kollma, simply_v, Acorp, Kogaku, ScOrPiOn9, Reiki, Daysi, Mackie, Moneta, DJ307, Traitor, Sethiel, Derevin, soony20, assim, Renee, domvala, kojak, lilo, tocra, bosorka, Asriel, teye, Winters, Gorkil_the_goblin_king, Lida79, niemand, hasahm, albona, mmenie, jaffar, crooty, kuras, Mart-Ule, JohnyWhooof, duchypuchy, petya, Dark-Anngel, yannush, Bazim, kbtmichal, piculak, zax52, freaky_tomato, bukanyr, Waaren, Yukina, Dx, PinkFOX, Keeehi, nevim333, speedy89, Sha-a-kaa, tik-tak-cz, vinczenzo, HateMePls, Kuwajtek, smrduty_kojot, toop, kapriiik, Aelin, Altair, scarlaxx, Marcus7, FrenkyB, Lahvout, jurda, killercat, Nevermore, noonick, manikmanik, Vlk, Benzin, Nikeman, SmallMongoose, Inf1n1tyy, Komaar, wax07, Blanium, Apophis, Metis, Stickman, MistrBuBak, TidO, Flad, CarpeNoctem, Skay, barney33, makr009, Krokodyl, Artcorist
419 proti
V oblíbených: sireldo, bumbik 2 uživatelé
Oblíbenost: 51,48 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

19:03
silhouette
Ale nechápu, jak to může mít tak málo plusů - dyť to je docela i vtipný :-D Na blbou otázku blbou odpověď ;-)
19:46
Ahura: Kdy už
silhouette
Si všichni vy "IT crowdi" uvědomíte, že jste zaměstnání PRÁVĚ proto, aby ste odpovídali na takovéhle blbé dotazy lidí, kteří o tom ví lautr nic. Protože člověk, který trochu s počítačem umí, si to najde na internetu nebo to prostě ví. A jestli se chcete vymlouvat, že vám rupnou nervy....existuje spousta méně psychicky náročných zaměstnání a nikdo vás to nenutí dělat... Odpovědět takhle někdo třeba mému dědovi, tak se postarám o to, že se ještě rád omluví....
23:07
Hrabosh: Re: Kdy už
silhouette
Obecně: Pokud nevím o počítačích lautr nic, tak se v nich nebudu hrabat. Když se pokazí televize, nebo auto, vetšina lidí to svěří profesionálům (nebo aspon někomu, kdo o tom ví víc, než "lautr nic"). Jenom v počítačích se hrabe každý, kdo má do pr**le díru ...
07:50
puki: Re: Kdy už
silhouette
No, ja by som to videl asi takto:
Som najobyčajnejší používateľ PC, ktorý vie o počítačoch "lautr nic". Akurát viem, že tam mám disk, ktorý mi už rok funguje bez akýchkoľvek problémov, ale nestačí mi kapacitne. Keďže viem o počítačoch "lautr nic" je pre mňa skutočnosť, že mi ten disk rok funguje bez akýchkoľvek problémov, ten najpádnejší dôvod na to, aby som si kúpil presne taký istý disk. Ale kedže viem o počítačoch "lautr nic", tak sa radšej spýtam niekoho, kto sa tomu rozumie, či to nemôže nejako vadiť.
No a ten kretén mi takto odpovie ?!?!?
Ako už bolo spomenuté, ešte by sa rád ospravedlnil.
12:12
Doug_czech: Re: Kdy už
silhouette
+
15:50
X4rd4s: Re: Kdy už
silhouette
Takže podle tebe někdo o ví o televizích lautr nic se nemá na televizi koukat a má to svěřit profesionálům?
Veni Vidi Vici. Viděl jsem, Vypil jsem, Nevidím.
17:29
Satan__666: Re: Kdy už
silhouette
DO televize.
Kdybys začal opici krmit a dal jí tablet, nikdy ze stromu nesleze.
17:58
nakopnuta_sova: Re: Kdy už
nakopnuta_sova
Tak. Existuje takové pěkné heslo, kterého se sám držím - "když tomu nerozumíš, nešťourej se v tom". Koukat na televizi může každej, samozřejmě, ale pokud se televize podělá, ať opravu svěří profíkovi.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
18:35
CarpeNoctem: Re: Kdy už
CarpeNoctem
PC se ale díky své konstrukci snadno upgraduje a snadno se vyměňují/doplňují komponenty. Šťourat se v něm do určité úrovně může celkem bez rizika prakticky kdokoliv. Zapojení druhýho disku je něco úplně jinýho, než pokus opravit rozbitou televizi. Takže celý to hraboshovo přirovnání je úplně mimo...
21:42
Nasty2: Re: Kdy už
Nasty2
No nechci ti brát iluze, ale nemáš pravdu, bohužel. Tedy máš pravdu v té druhé části o opravě rozbité televize...
Proč zabíjet lidi PC hrami, když je stačí střelit zbraní do hlavy?
01:39
nakopnuta_sova: Re: Kdy už
nakopnuta_sova
Jo, šťourat se v PC jsem kdysi zkoušel. Připojit si (tenkrát, deset let tomu) CD vypalovačku. No nezavadil jsem přitom (poté, co jsem s tím šel do firmy, kde jsem vypalovačku koupil a kde mi přísahali, že si to svedu zapojit sám) o RAM a proto pak PC nenabíhal, protože při bootu nenašel RAM?
A to by jeden řekl, že zapojit pár kabelů do správných slotů svede "prakticky kdokoliv"...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
01:41
nakopnuta_sova: Re: Kdy už
nakopnuta_sova
... /poté, co... / myšleno tak, že mi ve firmě řekli, že problém je tam a tam - prostě jsem zavadil o RAM, tím se trošku "vyviklala", při bootu nebyla pro systém k nalezení a vot probléma...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
09:04
Nasty2: Re: Kdy už
Nasty2
jak říkával Werich " Už vím, že odbornou práci mají dělat odborníci."
Proč zabíjet lidi PC hrami, když je stačí střelit zbraní do hlavy?
11:15
CarpeNoctem: Re: Kdy už
CarpeNoctem
Tvl sovo, musíš mi tu takhle podrývat moje už tak nevalný smýšlení o mých spoluobčanech? :-D
00:36
nakopnuta_sova: Re: Kdy už
nakopnuta_sova
Já nechtěl, já jen konstatoval :-(
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
00:40
nakopnuta_sova: Re: Kdy už
nakopnuta_sova
Já to věděl od začátku, ale oni mi přísahali, že to zvládnu sám, že není potřeba, aby mi tu vypalovačku zapojovali, i když tam PC zrovna byl (něco se tam podělalo a při té příležitosti jsem si koupil vypalovačku)... což mě vede k tomu, že co to vlastně bylo za líné pitomce, já bych se na jejich místě nabídl, že zapojím, samozřejmě za cenu práce technika na hodinu, což odhaduju na tak tři stovky a to jsem počítám VELMI slušnej... ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
20:09
sendvo: ???
sendvo
ako "ITeckarovi" sa mi do zda ako uplne normalna otazka nechapem preco <b> odpovedal ako namysleny debil
22:26
motobiker: Re: ???
silhouette
Proc nekdo odpovida jako namysleny debil? ... Ano, presne proto.

Hlavne by me zajimalo, kterych 51 ctenaru a kteri 2 moderatori to povazuji za natolik uzsane, aby to tu bylo a jak by se citili v roli - napriklad - nemocneho, ktery prijde k lekari s bradavici a nevi, co to s tim ma delat (trapne, prece kazdy vi, ze se to da snadno vypalit) a lekar mu rekne, at si da na noc ricinovy olej.

Kdyby to aspon bylo k zasmani, ale nechapu, co je na tom vtipneho... Me prijde vtipnejsi treba tahle historka, ma aspon naznak napadu - Holka s klukem (studoval neco okolo strojniho inzenyrstvi) byli na veletrhu a tam videli motor, u ktereho bylo napsano "15 PS" (Pferdestarke, tedy kontinentalni jednotka konske sily). Holka se zeptala, co to je to "PS" a kluk ji s vaznou tvari odpovedel, ze stejne, jako konska sila, existujou i dalsi jednotky, pojmenovane podle zvirat a tohle konkretne je psi sila. Holka nadsena tim, ze ted o neco vic rozumi technice se s timhle poznatkem pochlubila doma. Jeji otec se zacal smat a rekl "Holka je sice blba, ale ten borec se mi zamlouva, ma smysl pro humor"
Obama Lama Duck
19:12
Leinad: Re: ???
silhouette
a) Neznalý pacient s bradavicí: "mám tady něco na kůži."
b) Neznalý uživatel: "PC mi hlásí málo místa na disku."
c) Otravující pacient <a>: "Můžu mít dvě stejné plíce?"
d) Otravující uživatel: "Můžu mít dva stejné disky?"
Come shall ten well bload? Ten well bload shall when blaight yatchman.
15:23
Suerte: Re: ???
Suerte
Diskuze me pobavila stokrat vic, nez citace,
v citaci mi vadilo, ze rekl lez s tim, ze by meli byt disky od sebe 15 metru aby se nepoznali...

Kdyby rekl jenom, ze diskum to nevadi, ale ze nevi, jestli to vadi nekomu v baraku, tak by to bylo dokonale :-)
Non omnes eadem mirantur amantque. Ne všichni obdivují a zbožňují totéž.
14:26
Michi: Re: ???
Michi
mozno akurat vtedy cital citaciu (nechce sa mi hladat, parafrazujem)
<x> hladam asi 20rocny disk na zalohu genetickych informacii...
take disky by fakt nemal mat nikto dva, a ked, tak nech o sebe nevedia...
nevertheless, fakt je to debil (nie zakaznik, ale ten ITborec)... ja sam som ITák [ajťák], a už som počul vselijake otazky, toto je podla mna dokonca uplne opodstatnena (z pohladu niekoho, kto sa v tom nevyzna) otazka.. boli casy ked by nieco podobne vadit mohlo :) a to uz nehovorim o pookusoch narvat do PCcka dve dvojkanalove zvukovky a chiet od toho stvorkanalovy zvuk...
Hey! Bite my shiny metal ass!
17:06
Sethiel: Re: ???
Sethiel
Nesmyslné přirovnání.
Představte si, jak blbej je průměrnej člověk. A teď si představte, že polovina lidí je ještě blbější!
22:26
n8mare: souhlasím
silhouette
přesně tak, pochybuju že člověk aspoň trochu placený za takovou práci by takhle odpověděl - proto mi to přijde i trochu gumové...
22:27
Maranov: Pán si evidentně připadá straš
Maranov
Pán si evidentně připadá strašně vtipný... 2 modi pro? Lamer se potápí, opusťte loď!
Vzhledem k častým projevům nelibosti s mým podpisem, zde již nenajdete "The Game".
23:18
figo: nechci delat chytryho ale prod
silhouette
nechci delat chytryho ale prodejce ocividne asi taky moc it znalosti nepobral.
Mit 2 stejne disky se obcas nemusi vyplatit z duvodu ze mohou trpet stejnou vyrobni vadou a bum oba dva odejdou treba chvili po sobe...
Jestli takovej clovek pak dela chytryho tak akorat dela nam ostatim ajtakum ostudu :-)
11:08
silhouette
Hanba!
14:16
M0RGAN: Mám v disku dvě totožné plnotn
M0RGAN
Mám v disku dvě totožné plnotny. Nevadí to ? Neměl bych ho otevřít a jednu vyměnit za jiný typ ? :D
14:17
M0RGAN: Re: Mám v disku dvě totožné plno...
M0RGAN
Jedno "n" se mi tam vloudilo navíc, heh :o)
22:33
Bilbo_Turambar: Moralne hladisko
Bilbo_Turambar
Z morálneho hľadiska to i ja odsudzujem, nebolo to vôbec rozumné a keď niekomu volám a ešte zato platím a on mi povie hento, tak ako bolo spomenuté "ešte by sa rád ospravedlnil". Náš zákazník náš pán predsa.

Ale z druhej strany ma to pobavilo.
Všetci ste blázni len ja som lietadlo.
20:35
Thed: Njn
silhouette
Souhlasím... teda pokud dotyčny psal poprve . Ovšem pokud je to z kontextu...kde se dotyčny už projevil jako hovado např. tak bych se ani nedivil (málo pravdepodobny ale nejde vyloučit)
Mimochodem ten ajtak odpovedel "Diskum to v zasade nevadi" :D.

Jako odpoved me to pobavilo, z moralniho hlediska je to mirne svinské.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1239 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1544 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1895 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2100 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2315 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 27 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 58 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 69 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 79 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 88 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.